Emporio Armani Luigi Chronograph AR11154

d:Emporio Armani Luigi Chronograph AR11154 -rannekellon kaarevat muodot miellyttävät silmää. Persoonallisen designin viimeistelee pehmeä kangasranneke, jonka nahkainen sisäpuoli kestää myös hyvin kulutusta. Kellon 43 mm leveä runko on hiilikuituvahvisteista ruostumatonta terästä. Mineraalilasi suojaa tyylikkään harmaata kellotaulua, josta löytyvät mm. päivyri, sekuntikello sekä luminoituvat viisarit. Rannekkeen leveys kiinnityskohdasta on 22 mm. Kaikille Emporio Armani -kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 20 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Sku: 32809

;
209,00 €
-40%

Emporio Armani Luigi Chronograph AR11154

Emporio Armani Luigi Chronograph AR11154

Tuotekoodi: 32809

Emporio Armani Luigi Chronograph AR11154 0 0

Varastossa (Määrä: 3)Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

349,00 €

209,00 €

Tuotekuvaus

Emporio Armani Luigi Chronograph AR11154 -rannekellon kaarevat muodot miellyttävät silmää. Persoonallisen designin viimeistelee pehmeä kangasranneke, jonka nahkainen sisäpuoli kestää myös hyvin kulutusta. Kellon 43 mm leveä runko on hiilikuituvahvisteista ruostumatonta terästä. Mineraalilasi suojaa tyylikkään harmaata kellotaulua, josta löytyvät mm. päivyri, sekuntikello sekä luminoituvat viisarit. Rannekkeen leveys kiinnityskohdasta on 22 mm.

Kaikille Emporio Armani -kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 20 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Tekniset tiedot

Tuotenumero 32809
Brändi Emporio Armani
Kaiverrus 20
Koneisto Kvartsi (paristo)
Lasi Mineraalilasi
Muoto Pyöreä
Ranneke Kangas / Nylon
Rannekkeen leveys 22mm
Rannekkeen väri Hopea/harmaa
Rungon leveys 43 mm
Taulun väri Harmaa
Vesitiiveys 50m / 5atm
Kategoria Miesten kellot
Materiaali Ruostumaton teräs
Ominaisuudet Ajanotto / Kronografi, Päivyri
Rungon väri Hopea/harmaa
Takuu 2 vuotta
mpn AR11154

Pieni hetki