Fitbit Charge HR Teal

Sku: 21923

129,00 €

Fitbit Charge HR Teal

Lisää kuvia

Fitbit Charge HR Teal

Tuotekoodi: 21923

Fitbit Charge HR Teal 0 0

Loppu varastosta

Special Price 129,00 €

Hinta: 159,00 €

Tuotekuvaus

Fitbit Charge HR Teal on kätevä aktiivisuusranneke, jossa on lisäksi sykkeen mittaus ranteesta. Väriltään laite on turkoosin vihertävä. Aktiivisuusranneke seuraa treenejä, päivittäistä aktiivisuutta, kuljettua matkaa, sykettä, poltettuja kaloreita, kiivettyjä kerroksia sekä aktiivisia minuutteja ja askeleita. Näet laitteesta lisäksi kellonajan ja saat siihen ilmoitukset saapuvista puheluista.

Fitbit Charge HR Teal käyttää Fitbitin omaa PurePulse sykkeenmittaus teknologiaa, joka mittaa sykkeen ranteesta. PurePulse teknologian avulla saat paljon hyötyjä irti laitteestasi ilman epämukavaa sykevyötä. Voit seurata treenin ja päivän aikana kulutettuja kaloreita. Voit seurata reaaliaikaista sykettäsi, jotta treenaat varmasti oikealla intensiteetillä. Voit käyttää yksinkertaistettuja sykerajoja, jotta saat treenauksesta enemmän irti. Voit seurata kuntosi kehittymistä tarkastelemalla leposykettäsi sekä päivittäistä sykettäsi.

Fitbit Charge HR Teal toimii parhaiten yhdessä Fitbit App -sovelluksen kanssa. Fittbit App -sovellus on saatavilla yli 200 mobiili laitteeseen Android, iOS ja Windows käyttöjärjestelmiin. Voit tarkistaa yhteensopivuuden täältä. Sovelluksen avulla voit seurata edistymistäsi kohti päivittäisiä tavoitteitasi ja näet pitkän aikavälin edistymisesi. Fitbit laitteet tallentavat unitietojasi ja sovelluksen avulla voit seurata sitä, kuinka hyvin olet nukkunut ja unitrendejäsi. Jos sinulla on useita Fitbit laitteita voit yhdistää ne samaan sovellukseen. Fitbit laitteesi tallentaa treenisi ja voit sen jälkeen tarkastella niitä sovelluksen kautta. Sovellus näyttää statistiikkaa treeneistä, treenejen vaikutsta päivittäiseen aktiivisuuteesi sekä sitä, kuinka olet kehittynyt pitkällä aikavälillä. Uudella sovelluksen Mobile Run ominaisuudella saat enemmän irti juoksemisesta, kävelystä ja vaelluksesta. Mobile Run käyttää puhelimen GPS yhteyttä määrittääkseen kuljettua matkaa, nopeutta ja aikaa. Fitbit app -sovelluksen avulla voit myös seurata painoasi sekä ravinto tietoja. Voit syöttää painotietosi sovellukseen tai käyttää Fitbit Aria älyvaakaa , joka päivittää painotietosi sovellukseen langattomasti. Tämän jälkeen voit seurata painon kehittymistä kätevästi sovelluksesta. Voit tallentaa tiedot jokaisesta joumastasi juomasta sovellukseen ja täten seurata sitä, että saatko tarpeeksi nesteytystä päivän aikana. Voit myös syöttää sovellukseen syömäsi ruuan kalorit tai kaloriarviot, joiden avulla voit seurata kerääntyviä kaloreita ja saat ravintotietoa. Voit asettaa paino ja kalori tavoitteita, joiden toteutimista seuraat kätevästi sovelluksesta. Voit myös käyttää sovellusta tietokoneen kautta jolloin saat tiedot laajemmalle näytölle.

  • Fitbit Charge HR Teal aktiivisuusranneketta on saatavilla kahta kokoa S (ranteen ympärys 14-16cm) ja L (ranteen ympärys 16-19cm).
  • Mukana paketissa toimitetaan latauskaapeli sekä langaton synkronointimokkula.
  • Fitbit Charge HR Teal toimii Lithium-Polymeeri akulla ja akun kesto on maksimissaan 5 päivää. Latausaika akulla 1-2 tuntia.
  • Laitteessa on neljä eri sensoria: Optinen sykkeenmittaus sensori, 3 akselinen kiihtyvyyssensori, Altimetri sekä värinämoottori. 
  • Näyttönä laitteessa on selkeä OLED ledinäyttö. 
  • Laite muistaa 7 päivän liikedatan minuutti minuutilta sekä 30 viimeisen päivän kokoomatiedot. Laite mittaa sykettä sekunnin välein harjoituksien aikan sekä 5 sekunnin välein muulloin.
  • Laite toimii -25 - +40 celsiuksen lämpötilavälillä sekä 9144 metrin maxsimikorkeuteen asti. Laite on roiskevesitiivis eli se ei kestä uimista.
  • Laite käyttää bluetooth 4 teknologiaa puhelimen kanssa synkronointiin. Tietokonesynkronointia varten on tietokoneessa oltava usb-portti. Synkronointietäisyys max 6 metriä. Synkronointi vaatii lisäksi internet yhteyden.
  • Fitbit laitteille myönnetään 2 vuoden takuu

Tekniset tiedot

Tuotenumero 21923
Brändi Fitbit
Takuu 2 vuotta

Käyttöohjeet ja muut ladattavat tiedostot:

Ei ohjeita