Fossil Barstow FS5508

d:Fossil Barstow FS5508 -kellon 42 mm leveä runko ja 22 mm leveä ranneke on valmistettu harmaanvärisestä ruostumattomasta teräksestä. Mineraalilasi suojaa kelloa naarmuuntumiselta, mutta 5 ATM -vesitiiveysluokituksella uiminen ei ole suositeltavaa. Kello kuuden kohdalta löytyy myöskin päivyri. Toimitus valmistajan alkuperäisessä pakkauksessa. Fossil-kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa.Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esimerkiksi nimikirjaimet ja päivämäärän (maksimissaan 20 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Sku: 28637

;
119,40 €
    • Fossil Barstow FS5508 on poistunut Suomen maahantuojan valikoimista

      Emme valitettavasti saa tätä tuotetta enää lisää. Selaa vastaavia tuotteita alapuolelta.

Fossil Barstow FS5508

Fossil Barstow FS5508

Tuotekoodi: 28637

Fossil Barstow FS5508 0 0

Tuote on poistunut valmistajan valikoimasta

199,00 €

119,40 €

Tuotekuvaus

Fossil Barstow FS5508 -kellon 42 mm leveä runko ja 22 mm leveä ranneke on valmistettu harmaanvärisestä ruostumattomasta teräksestä. Mineraalilasi suojaa kelloa naarmuuntumiselta, mutta 5 ATM -vesitiiveysluokituksella uiminen ei ole suositeltavaa. Kello kuuden kohdalta löytyy myöskin päivyri. Toimitus valmistajan alkuperäisessä pakkauksessa. Fossil-kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa.

Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esimerkiksi nimikirjaimet ja päivämäärän (maksimissaan 20 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Tekniset tiedot

Tuotenumero 28637
Brändi Fossil
Kaiverrus 20
Koneisto Kvartsi (paristo)
Lasi Mineraalilasi
Muoto Pyöreä
Ranneke Ruostumaton teräs
Rannekkeen leveys 22mm
Rannekkeen väri Musta
Rungon leveys 42 mm
Taulun väri Musta
Vesitiiveys 50m / 5atm
Kategoria Miesten kellot
Materiaali Ruostumaton teräs
Ominaisuudet Päivyri
Rungon väri Musta
Takuu 2 vuotta
mpn FS5508

Pieni hetki