Fossil ES4506SET lahjasetti

d:Fossil ES4506SET lahjasettiin kuuluu kaunis Fossilin naisten kello ja sydän rannekoru. Kellossa on punakullan värinen runko, musta nahkaranneke ja musta helmiäiskellotaulu. Tässä mallissa runko on leveydeltään 28 mm. Punakullan värisessä rannekorussa on kauniina yksityiskohtana mustin zirconioin koristeltu sydän. Koru ja kello toimitetaan kauniissa lahjarasiassa. Kaikille Fossil-kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 20 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Sku: 34140

;
101,40 €
    • Fossil ES4506SET lahjasetti on poistunut Suomen maahantuojan valikoimista

      Emme valitettavasti saa tätä tuotetta enää lisää. Selaa vastaavia tuotteita alapuolelta.

Fossil ES4506SET lahjasetti

Fossil ES4506SET lahjasetti

Tuotekoodi: 34140

Fossil ES4506SET lahjasetti 0 0

Tuote on poistunut valmistajan valikoimasta

169,00 €

101,40 €

Tuotekuvaus

Fossil ES4506SET lahjasettiin kuuluu kaunis Fossilin naisten kello ja sydän rannekoru. Kellossa on punakullan värinen runko, musta nahkaranneke ja musta helmiäiskellotaulu. Tässä mallissa runko on leveydeltään 28 mm. Punakullan värisessä rannekorussa on kauniina yksityiskohtana mustin zirconioin koristeltu sydän. Koru ja kello toimitetaan kauniissa lahjarasiassa.

Kaikille Fossil-kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 20 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Tekniset tiedot

Tuotenumero 34140
Brändi Fossil
Kaiverrus 20
Koneisto Kvartsi (paristo)
Lasi Mineraalilasi
Muoto Pyöreä
Ranneke Nahka
Rannekkeen väri Musta
Rungon leveys 28 mm
Taulun väri Musta
Vesitiiveys 50m / 5atm
Kategoria Naisten kellot
Materiaali Ruostumaton teräs
Rungon väri Punakulta
Väri Musta, Punainen, Punakulta
Takuu 2 vuotta
mpn ES4506SET

Pieni hetki