Fossil Grant kronografi FS5132

d:Fossil Grant FS5132 Chronograph -kellossa on 44 mm leveä musta teräsrunko. Kellon musta nahkaranneke on 22 mm leveä ja erittäin miellyttävän tuntuinen kädessä. Sekuntikello, päivyri ja luminoituvat viisarit ovat käteviä ominaisuuksia kellotaulussa. Mineraalilasi suojaa kelloa naarmuuntumiselta, mutta 5 ATM -vesitiiveysluokituksella uiminen ei ole suositeltavaa. Toimitus valmistajan alkuperäisessä pakkauksessa. Takuu 2 vuotta. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 15 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita sitten kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Sku: 28633

;
107,40 €
    • Fossil Grant kronografi FS5132 on poistunut Suomen maahantuojan valikoimista

      Emme valitettavasti saa tätä tuotetta enää lisää. Selaa vastaavia tuotteita alapuolelta.

Fossil Grant kronografi FS5132

Fossil Grant kronografi FS5132

Tuotekoodi: 28633

Fossil Grant kronografi FS5132 0 0

Tuote on poistunut valmistajan valikoimasta

179,00 €

107,40 €

Tuotekuvaus

Fossil Grant FS5132 Chronograph -kellossa on 44 mm leveä musta teräsrunko. Kellon musta nahkaranneke on 22 mm leveä ja erittäin miellyttävän tuntuinen kädessä. Sekuntikello, päivyri ja luminoituvat viisarit ovat käteviä ominaisuuksia kellotaulussa. Mineraalilasi suojaa kelloa naarmuuntumiselta, mutta 5 ATM -vesitiiveysluokituksella uiminen ei ole suositeltavaa. Toimitus valmistajan alkuperäisessä pakkauksessa.

Takuu 2 vuotta. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 15 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita sitten kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Tekniset tiedot

Tuotenumero 28633
Brändi Fossil
Kaiverrus 20
Koneisto Kvartsi (paristo)
Lasi Mineraalilasi
Muoto Pyöreä
Ranneke Ruostumaton teräs
Rannekkeen leveys 22mm
Rannekkeen väri Musta
Rungon leveys 45 mm
Taulun väri Musta
Vesitiiveys 50m / 5atm
Kategoria Miesten kellot
Materiaali Ruostumaton teräs
Ominaisuudet Ajanotto / Kronografi
Rungon väri Musta
Takuu 2 vuotta
mpn FS5132

Pieni hetki