Fossil Jacqueline ES4437

d:Fossil Jacqueline ES4437 ei ole kuin mikä tahansa naisten kello - vastaavaa glamouria ei nimittäin tässä hintaluokassa kovin usein näe! Tämä hopeanvärinen malli on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja sen kellotaulua somistaa zirkoniapäällysteinen sekuntiviisarin taulu. Kellon runko on 36 mm leveä, kun taas rannekkeella leveyttä on 14 mm. Saatavilla myös punakullan värisenä. Kaikille Fossil -kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 20 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Sku: 32817

;
119,00 €
-40%

Fossil Jacqueline ES4437

Fossil Jacqueline ES4437

Tuotekoodi: 32817

Fossil Jacqueline ES4437 0 0

Varastossa (Määrä: 5)Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

199,00 €

119,00 €

Tuotekuvaus

Fossil Jacqueline ES4437 ei ole kuin mikä tahansa naisten kello - vastaavaa glamouria ei nimittäin tässä hintaluokassa kovin usein näe! Tämä hopeanvärinen malli on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja sen kellotaulua somistaa zirkoniapäällysteinen sekuntiviisarin taulu. Kellon runko on 36 mm leveä, kun taas rannekkeella leveyttä on 14 mm. Saatavilla myös punakullan värisenä.

Kaikille Fossil -kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 20 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Tekniset tiedot

Tuotenumero 32817
Brändi Fossil
Kaiverrus 20
Koneisto Kvartsi (paristo)
Lasi Mineraalilasi
Muoto Pyöreä
Ranneke Ruostumaton teräs
Rannekkeen leveys 14mm
Rannekkeen väri Hopea/harmaa
Rungon leveys 36 mm
Taulun väri Hopea
Vesitiiveys Roiskevesitiivis / 30m
Kategoria Naisten kellot
Materiaali Ruostumaton teräs
Rungon väri Hopea/harmaa
Takuu 2 vuotta
mpn ES4437

Pieni hetki