Fossil Jocelyn ES4452

d:Fossil Jocelyn ES4452 on rannekello, jollaisesta olet aina haaveillut: siron naisellinen, kimaltava ja kaikin puolin näyttävä kokonaisuus. Helmiäiskellotaulu ja sitä kiertävät kirkkaat zirkoniat saavat takuulla pääsi pyörälle! Kello on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja laadukkaasta mineraalilasista. Tässä mallissa rungon halkaisija on 36 mm ja rannekkeen leveys 12 mm. Kaikille Fossil -kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 20 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Sku: 33231

;
131,40 €
-40%

Fossil Jocelyn ES4452

Fossil Jocelyn ES4452

Tuotekoodi: 33231

Fossil Jocelyn ES4452 0 0

Varastossa (Määrä: 5)Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

219,00 €

131,40 €

Tuotekuvaus

Fossil Jocelyn ES4452 on rannekello, jollaisesta olet aina haaveillut: siron naisellinen, kimaltava ja kaikin puolin näyttävä kokonaisuus. Helmiäiskellotaulu ja sitä kiertävät kirkkaat zirkoniat saavat takuulla pääsi pyörälle! Kello on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja laadukkaasta mineraalilasista. Tässä mallissa rungon halkaisija on 36 mm ja rannekkeen leveys 12 mm.

Kaikille Fossil -kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 20 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Tekniset tiedot

Tuotenumero 33231
Brändi Fossil
Kaiverrus 20
Koneisto Kvartsi (paristo)
Lasi Mineraalilasi
Muoto Pyöreä
Ranneke Ruostumaton teräs
Rannekkeen leveys 12mm
Rannekkeen väri Punakulta
Rungon leveys 36 mm
Taulun väri Helmiäinen
Vesitiiveys Roiskevesitiivis / 30m
Kategoria Naisten kellot
Materiaali Ruostumaton teräs
Rungon väri Punakulta
Takuu 2 vuotta
mpn ES4452

Pieni hetki