Fossil Kinsey ES4446

d:Fossil Kinsey ES4446 on rannekello, jollaisesta olet aina haaveillut. Siron naisellinen, pienikokoinen mutta silti erittäin näyttävä kokonaisuus, joka erottuu edukseen tilanteessa kuin tilanteessa. Hopeanvärinen sunray-kellotaulu ja kirkkaat zirkoniat saavat takuulla pääsi pyörälle! Ruostumattomasta teräksestä valmistettu runko on halkaisijaltaan 28 mm. Ohut 10 mm ranneke puolestaan on aitoa nahkaa. Kaikille Fossil -kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 20 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Sku: 33229

;
75,00 €
    • Fossil Kinsey ES4446 on poistunut Suomen maahantuojan valikoimista

      Emme valitettavasti saa tätä tuotetta enää lisää. Selaa vastaavia tuotteita alapuolelta.

Fossil Kinsey ES4446

Fossil Kinsey ES4446

Tuotekoodi: 33229

Fossil Kinsey ES4446 0 0

Tuote on poistunut valmistajan valikoimasta

125,00 €

75,00 €

Tuotekuvaus

Fossil Kinsey ES4446 on rannekello, jollaisesta olet aina haaveillut. Siron naisellinen, pienikokoinen mutta silti erittäin näyttävä kokonaisuus, joka erottuu edukseen tilanteessa kuin tilanteessa. Hopeanvärinen sunray-kellotaulu ja kirkkaat zirkoniat saavat takuulla pääsi pyörälle! Ruostumattomasta teräksestä valmistettu runko on halkaisijaltaan 28 mm. Ohut 10 mm ranneke puolestaan on aitoa nahkaa.

Kaikille Fossil -kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 20 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Tekniset tiedot

Tuotenumero 33229
Brändi Fossil
Kaiverrus 20
Koneisto Kvartsi (paristo)
Lasi Mineraalilasi
Muoto Pyöreä
Ranneke Nahka
Rannekkeen väri Ruskea
Rungon leveys 28 mm
Taulun väri Hopea
Vesitiiveys 50m / 5atm
Kategoria Naisten kellot
Materiaali Ruostumaton teräs
Rungon väri Hopea/harmaa
Takuu 2 vuotta
mpn ES4446

Pieni hetki