Fossil Kinsey ES4448

d:Fossil Kinsey ES4448 on rannekello, jollaisesta olet aina haaveillut. Siron naisellinen, pienikokoinen mutta silti erittäin näyttävä kokonaisuus, joka erottuu edukseen tilanteessa kuin tilanteessa. Hopeanvärinen sunray-kellotaulu ja kirkkaat zirkoniat saavat takuulla pääsi pyörälle! Kello on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja laadukkaasta mineraalilasista. Tässä mallissa rungon halkaisija on 28 mm ja rannekkeen leveyskin vain vaivaiset 10 mm. Kaikille Fossil -kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 20 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Sku: 33230

;
101,25 €
-25%

Fossil Kinsey ES4448

Fossil Kinsey ES4448

Tuotekoodi: 33230

Fossil Kinsey ES4448 0 0

Varastossa (Määrä: 5)Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

135,00 €

101,25 €

Tuotekuvaus

Fossil Kinsey ES4448 on rannekello, jollaisesta olet aina haaveillut. Siron naisellinen, pienikokoinen mutta silti erittäin näyttävä kokonaisuus, joka erottuu edukseen tilanteessa kuin tilanteessa. Hopeanvärinen sunray-kellotaulu ja kirkkaat zirkoniat saavat takuulla pääsi pyörälle! Kello on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja laadukkaasta mineraalilasista. Tässä mallissa rungon halkaisija on 28 mm ja rannekkeen leveyskin vain vaivaiset 10 mm.

Kaikille Fossil -kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 20 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Tekniset tiedot

Tuotenumero 33230
Brändi Fossil
Kaiverrus 20
Koneisto Kvartsi (paristo)
Lasi Mineraalilasi
Muoto Pyöreä
Ranneke Ruostumaton teräs
Rannekkeen väri Hopea/harmaa
Rungon leveys 28 mm
Taulun väri Hopea
Vesitiiveys 50m / 5atm
Kategoria Naisten kellot
Materiaali Ruostumaton teräs
Rungon väri Hopea/harmaa
Takuu 2 vuotta
mpn ES4448

Pieni hetki