Fossil Scarlette lahjasetti ES4607SET

d:Fossil Scarlette ES4607SET -lahjasettiin kuuluu Scarlette-rannekello ja sydänrannekoru. Scarlette-rannekello on ulkonäöltään suorastaan tyrmäävä. Tässä ruostumattomasta teräksestä valmistetussa kellossa on kullansävyinen runko ja sen kehää kiertävät kirkkaat kristallit. Rungon leveys on 32 mm. Rannekkeena on 16 mm leveä vaaleanpunainen nahkaranneke. Kullanvärisestä kellotaulusta pystyt lukemaan ajan lisäksi myös päivämäärän. Rannekorussa on riippuu ihana sydän, jossa säihkyvät zirkoniat. Lahjasetti toimitetaan valmistajan alkuperäisessä pakkauksessa. Takuu 2 vuotta. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 15 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita sitten kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Sku: 40681

;
134,25 €
-25%

Fossil Scarlette lahjasetti ES4607SET

Fossil Scarlette lahjasetti ES4607SET

Tuotekoodi: 40681

Fossil Scarlette lahjasetti ES4607SET 0 0

Varastossa (Määrä: 3)Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

179,00 €

134,25 €

Tuotekuvaus

Fossil Scarlette ES4607SET -lahjasettiin kuuluu Scarlette-rannekello ja sydänrannekoru.

Scarlette-rannekello on ulkonäöltään suorastaan tyrmäävä. Tässä ruostumattomasta teräksestä valmistetussa kellossa on kullansävyinen runko ja sen kehää kiertävät kirkkaat kristallit. Rungon leveys on 32 mm. Rannekkeena on 16 mm leveä vaaleanpunainen nahkaranneke. Kullanvärisestä kellotaulusta pystyt lukemaan ajan lisäksi myös päivämäärän. Rannekorussa on riippuu ihana sydän, jossa säihkyvät zirkoniat. Lahjasetti toimitetaan valmistajan alkuperäisessä pakkauksessa.

Takuu 2 vuotta. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 15 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita sitten kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Tekniset tiedot

Tuotenumero 40681
Brändi Fossil
Kaiverrus 15
Koneisto Kvartsi (paristo)
Lasi Mineraalilasi
Muoto Pyöreä
Ranneke Nahka
Rannekkeen pituus 135 - 185 mm
Rannekkeen väri Vaaleanpunainen
Rungon leveys 32 mm
Taulun väri Hopea
Vesitiiveys 50m / 5atm
Kategoria Naisten kellot
Materiaali Ruostumaton teräs
Ominaisuudet Päivyri
Rungon väri Punakulta
Takuu 2 vuotta
mpn ES4607SET

Pieni hetki