Fossil The Minimalist FS5455

d:Fossil The Minimalist FS5455 -rannekellon pehmeät linjat ovat malliston tavaramerkki. Selkeä muotoilu yhdistyy klassisiin mustan ja hopean sävyihin luoden todellisen herrasmiehen kellon. 44 mm leveä runko ja 22 mm ranneke on valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Kellotaulussa säväyttävät luminoituvat viisarit sekä upea yläreunaan asetettu timantti. Tutustu myös muihin näyttäviin Minimalist -sarjan tuotteisiin! Kaikille Fossil -kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 20 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Sku: 32819

;
119,00 €
    • Fossil The Minimalist FS5455 on poistunut Suomen maahantuojan valikoimista

      Emme valitettavasti saa tätä tuotetta enää lisää. Selaa vastaavia tuotteita alapuolelta.

Fossil The Minimalist FS5455

Fossil The Minimalist FS5455

Tuotekoodi: 32819

Fossil The Minimalist FS5455 0 0

Tuote on poistunut valmistajan valikoimasta

199,00 €

119,00 €

Tuotekuvaus

Fossil The Minimalist FS5455 -rannekellon pehmeät linjat ovat malliston tavaramerkki. Selkeä muotoilu yhdistyy klassisiin mustan ja hopean sävyihin luoden todellisen herrasmiehen kellon. 44 mm leveä runko ja 22 mm ranneke on valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Kellotaulussa säväyttävät luminoituvat viisarit sekä upea yläreunaan asetettu timantti. Tutustu myös muihin näyttäviin Minimalist -sarjan tuotteisiin!

Kaikille Fossil -kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 20 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Tekniset tiedot

Tuotenumero 32819
Brändi Fossil
Kaiverrus 20
Koneisto Kvartsi (paristo)
Lasi Mineraalilasi
Muoto Pyöreä
Ranneke Ruostumaton teräs
Rannekkeen leveys 22mm
Rannekkeen väri Musta
Rungon leveys 44 mm
Taulun väri Musta
Vesitiiveys 50m / 5atm
Kategoria Miesten kellot
Materiaali Ruostumaton teräs
Rungon väri Musta
Takuu 2 vuotta
mpn FS5455

Pieni hetki