Fossil The Minimalist FS5464

d:Fossil The Minimalist FS5464 -rannekellon pehmeät linjat ovat malliston tavaramerkki. Selkeä muotoilu yhdistyy klassisiin hopean, mustan ja ruskean sävyihin luoden todellisen herrasmiehen kellon. 44 mm leveä runko ja 22 mm ranneke on valmistettu ruostumattomasta teräksestä sekä korkealaatuisesta nahasta. Luminoituvien viisarien ja indeksien ansiosta kellonaika on helppo lukea pimeälläkin. Tutustu myös muihin näyttäviin Minimalist -sarjan tuotteisiin! Kaikille Fossil -kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 20 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Sku: 32821

;
149,00 €
    • Fossil The Minimalist FS5464 on poistunut Suomen maahantuojan valikoimista

      Emme valitettavasti saa tätä tuotetta enää lisää. Selaa vastaavia tuotteita alapuolelta.

Fossil The Minimalist FS5464

Fossil The Minimalist FS5464

Tuotekoodi: 32821

Fossil The Minimalist FS5464 0 0

Tuote on poistunut valmistajan valikoimasta

149,00 €

Tuotekuvaus

Fossil The Minimalist FS5464 -rannekellon pehmeät linjat ovat malliston tavaramerkki. Selkeä muotoilu yhdistyy klassisiin hopean, mustan ja ruskean sävyihin luoden todellisen herrasmiehen kellon. 44 mm leveä runko ja 22 mm ranneke on valmistettu ruostumattomasta teräksestä sekä korkealaatuisesta nahasta. Luminoituvien viisarien ja indeksien ansiosta kellonaika on helppo lukea pimeälläkin. Tutustu myös muihin näyttäviin Minimalist -sarjan tuotteisiin!

Kaikille Fossil -kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 20 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Tekniset tiedot

Tuotenumero 32821
Brändi Fossil
Kaiverrus 20
Koneisto Kvartsi (paristo)
Lasi Mineraalilasi
Muoto Pyöreä
Ranneke Nahka
Rannekkeen leveys 22mm
Rannekkeen väri Ruskea
Rungon leveys 44 mm
Taulun väri Musta
Vesitiiveys 50m / 5atm
Kategoria Miesten kellot
Materiaali Ruostumaton teräs
Rungon väri Hopea/harmaa
Takuu 2 vuotta
mpn FS5464

Pieni hetki