Fossil The Minimalist FS5479

d:Fossil The Minimalist FS5479 -rannekellon pehmeät linjat ovat malliston tavaramerkki. Selkeä muotoilu yhdistyy klassisiin ruskean ja harmaan sävyihin luoden todellisen herrasmiehen kellon. 44 mm leveä runko ja 22 mm ranneke on valmistettu ruostumattomasta teräksestä sekä korkealaatuisesta nahasta. Kellotaulussa säväyttävät luminoituvat viisarit sekä upea yläreunaan asetettu timantti. Tutustu myös muihin näyttäviin Minimalist -sarjan tuotteisiin! Kaikille Fossil -kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 20 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Sku: 32824

;
95,40 €
-40%

Fossil The Minimalist FS5479

Fossil The Minimalist FS5479

Tuotekoodi: 32824

Fossil The Minimalist FS5479 0 0

Varastossa (Määrä: 2)Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

159,00 €

95,40 €

Tuotekuvaus

Fossil The Minimalist FS5479 -rannekellon pehmeät linjat ovat malliston tavaramerkki. Selkeä muotoilu yhdistyy klassisiin ruskean ja harmaan sävyihin luoden todellisen herrasmiehen kellon. 44 mm leveä runko ja 22 mm ranneke on valmistettu ruostumattomasta teräksestä sekä korkealaatuisesta nahasta. Kellotaulussa säväyttävät luminoituvat viisarit sekä upea yläreunaan asetettu timantti. Tutustu myös muihin näyttäviin Minimalist -sarjan tuotteisiin!

Kaikille Fossil -kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 20 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Tekniset tiedot

Tuotenumero 32824
Brändi Fossil
Kaiverrus 20
Koneisto Kvartsi (paristo)
Lasi Mineraalilasi
Muoto Pyöreä
Ranneke Nahka
Rannekkeen leveys 22mm
Rannekkeen pituus 165 - 220 mm
Rannekkeen väri Ruskea
Rungon leveys 44 mm
Taulun väri Harmaa
Vesitiiveys 50m / 5atm
Kategoria Miesten kellot
Materiaali Ruostumaton teräs
Rungon väri Hopea/harmaa
Takuu 2 vuotta
mpn FS5479

Pieni hetki