Fossil The Minimalist FS5499

d:Fossil The Minimalist FS5499 -rannekellon pehmeät linjat ovat malliston tavaramerkki. Selkeä muotoilu yhdistyy ruskean ja sinisen sävyihin luoden todellisen herrasmiehen kellon. Kellon 44 mm leveä runko on valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Komeuden kruunaa 22 mm leveä ruskea nahkaranneke. Kellotaulussa säväyttävät luminoituvat viisarit sekä upea yläreunaan asetettu timantti. Tutustu myös muihin näyttäviin Minimalist -sarjan tuotteisiin! Kaikille Fossil-kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 20 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Sku: 28634

;
89,40 €
Fossil The Minimalist FS5499 5 1
-40%

Fossil The Minimalist FS5499

Fossil The Minimalist FS5499

Tuotekoodi: 28634

Fossil The Minimalist FS5499 5 1

Varastossa (Määrä: 1)Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

149,00 €

89,40 €

Tuotekuvaus

Fossil The Minimalist FS5499 -rannekellon pehmeät linjat ovat malliston tavaramerkki. Selkeä muotoilu yhdistyy ruskean ja sinisen sävyihin luoden todellisen herrasmiehen kellon. Kellon 44 mm leveä runko on valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Komeuden kruunaa 22 mm leveä ruskea nahkaranneke. Kellotaulussa säväyttävät luminoituvat viisarit sekä upea yläreunaan asetettu timantti. Tutustu myös muihin näyttäviin Minimalist -sarjan tuotteisiin!

Kaikille Fossil-kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 20 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Tekniset tiedot

Tuotenumero 28634
Brändi Fossil
Kaiverrus 20
Koneisto Kvartsi (paristo)
Lasi Mineraalilasi
Muoto Pyöreä
Ranneke Nahka
Rannekkeen leveys 22mm
Rannekkeen väri Ruskea
Rungon leveys 44 mm
Taulun väri Sininen
Vesitiiveys 50m / 5atm
Kategoria Miesten kellot
Materiaali Ruostumaton teräs
Rungon väri Hopea/harmaa
Takuu 2 vuotta
mpn FS5499

Pieni hetki