Garmin Fenix 5 Slate Gray Tri Bundle 010-01688-30

Sku: 24661

665,10 €

Garmin Fenix 5 Slate Gray Tri Bundle 010-01688-30

Lisää kuvia

Garmin Fenix 5 Slate Gray Tri Bundle 010-01688-30

Tuotekoodi: 24661

Garmin Fenix 5 Slate Gray Tri Bundle 010-01688-30 0 0

Varastossa (Määrä: 1)Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

Special Price 665,10 €

Hinta: 739,00 €

Ilmainen Kaiverrus

Valitettavasti kaivertaminen ei ole mahdollista tähän tuotteeseen.

Tuotekuvaus

Garmin Fenix 5 Slate Gray Tri Bundle 010-01688-30 on uusi ja edistyksellinen Multisport laite garminilta. Tässä Tri Bundle paketissa on mukana Garmin Tri sykevyö, joka on Garminin kevyin ja monipuolisin sykevyö. Laitteen rungon halkaisija on 47mm, joka on hiukan leveämpi kuin Fenix 5S versiossa. Tämän ansiosta laitteen akunkestoa on saatu pidennettyä 14 tunnista 24 tuntiin GPS tilassa.

Garmin Fenix 5 Slate Gray Tri Bundle on suunniteltu erityisesti ammattiurheilijoille sekä seikkailijoille sillä se sisältää kaikki tarvittavat ominaisuudet. Laitteessa on todella helposti luettava Garmin Chroma Display -värinäyttö. Näyttö on suunniteltu niin että se on lueattavissa myös kirkkaassa auringonpaisteessa. Näyttöä kiertää teräksinen EXO antenni, joka on kätevästi naamioitu kellotaulun kehäksi tyylikkään ulkomoudon säilyttämiseksi. Fenix 5 laitteen rannekkeet ovat helposti vaihdettavissa Quickfit hihnoilla. Quickfit hihnoja on saatavilla silikonisina, nahkaisina ja metallisina. Voit nopeasti napsauttaa rannekkeen irti ja toisen paikoilleen ja täten muokata laitettasi kulloiseenkin tilanteeseen sopivaksi.

Garmin Fenix 5 Slate Gray Tri Bundle mittaa sykeen ranteestasi uudella täysin integroidulla sensorilla. Mittaukseen käytetään tarkkaaa Elevate -rannesykemittaritekniikkaa. Laite mittaa sykettäsi ympäri vuorokauden, joka mahdollistaa myös tarkemman aktiivisuuden seurannan.  Garmin Fenix 5 sisältää uuden surituskyky widgetin, jonka avulla voit seurata kuntoasi ja tehostaa harjoitteluasi entisestään. Widget sisältää tietoja harjoittelun tilasta, hajoittelun kuormittavuudesta sekä antaa palautumisohjausta. Edistyneet ilmaisimet antavat lisäksi tietoa esimerkiksi ihanteellisistä ajoista eripituisilla jouksumatkoilla. Voit tämän lisäksi hyödyntää juoksutietojasi entistä paremmin. Laitteen edistyneet harjoitteluominaisuudet auttavat sinua jouksukuntosi parantamisessa. Laite mittaa tunnistaa lisäksi automaattisesti nuosut ja laskut juostessasi ja mittaa nousua sekä pystynopeutta. 

Garmin Fenix 5 Slate Gray Tri Bundle on todellinen multisport kello. Laite sisältää useiden eri lajien valmiita suoritusprofiileja ja lisäksi voit luoda myös omia profiilejasi. Voit luoda myös monilaji profiileja joissa siirtyminen seuraavaan lajiin käy kätevästi napin painalluksella. 

Fenix 5 käyttää paikannukseen tarkkaa GPS/GLONASS tekniikkaa. Tarkka GPS paikannus, korkeusmittari, lämpömittari, ilmanpainemittari sekä 3 akselinen sähköinen kompassi takaavat tarkana navigoinnin ulkoilamassa ja luonnossa.

Voit pariliittää Fenix 5 laitteesi yhteensopivaan mobiililaitteeseesi. Tämän avulla saat älykkäät ilmoitukset kuten tekstiviestit, sähköpostit ja hälytykset suoraan rannelaitteeseesi. Voit muokata laittettasi maksuttomilla latauksilla Garmin Connect IQ kaupasta. Voit esimerkiksi laittaa puhelimestasi kuvan kellon taustakuvaksi, lisätä tietokenttiä ja hankkia monenlaisia sovelluksia ja widgetejä.

Uutta verrattuna Fenix 3 malliin:

 • Pienempi koko, 47mm vs. 51mm (Fenix 3).
 • Ruostumaton EXO-teräsantenni kehyksessä ja teräksinen takakuori takaavat kestävyyden haastavissakin olosuhteissa.
 • Elevate -rannesykemittari uudella, täsyin integroidulla anturilla tuottaa tietoa 24t./vrk - sykevyötä ei tarvita
 • Entistä terävämpi, ulkoilmaan optimoitu Chroma -värinäyttö on helppo lukea kirkkaassa auringonpaisteessakin
 • Tunnistaa ja seuraa aktiivisuutta (mukaan lukien noustut kerrokset ja tehominuutit) sekä unta 24/7, jotta saat paremman kokonaiskuvan aktiivisuustasostasi.
 • Valikoima QuickFit -rannekkeita (kiinnitystyökaluja ei tarvita - vaihda ja napsauta paikoilleen)
 • Integroitus Stava - tukee Strava live-osuuksia.
 • Uusi suorituswidget. Widget seuraa edistymistä ja tärkeimpiä suoritusmittareita, kuten Training Status, VO2Max, Training Load, Recovery Advisor, FTP jne.
 • Urheilijat treenaavat tehokkaammin ja saavat tarkempaa tietoa edistymisestään käyttämällä toimintoja Training Effect 2.0, Training Status ja Trainin Load.
 • UltraTrac -tila toimii entistäkin paremmin ja akku kestää entistä pidempään (60 tuntia Fenix 5)
 • Tukee ulkoisia antureita, joissa on joku ANT+ tai Bluetoot yhteys.

Pakkauksessa:

 • Fenix 5
 • HRM-Tri sykesensori
 • data-/latauskaapeli
 • ohjekirja

Tekniset tiedot

Tuotenumero 24661
Brändi Garmin
Takuu 2 vuotta

Käyttöohjeet ja muut ladattavat tiedostot:

Ei ohjeita