Garmin Fenix 5S Black 010-01685-02

Sku: 24653

519,00 €
Garmin Fenix 5S Black 010-01685-02 5 3
  • Garmin Fenix 5S Black 010-01685-02 on poistunut Suomen maahantuojan valikoimista

   Emme valitettavasti saa tätä tuotetta enää lisää. Selaa vastaavia tuotteita alapuolelta.

Garmin Fenix 5S Black 010-01685-02

Garmin Fenix 5S Black 010-01685-02

Tuotekoodi: 24653

Garmin Fenix 5S Black 010-01685-02 5 3

Tuote on poistunut valmistajan valikoimasta

599,00 €

519,00 €

Tuotekuvaus

Garmin Fenix 5S Black 010-01685-02 pakkaa mahtavan määrän ominaisuuksia pieneen pakettiin. Rungon halkaisija on vain 42mm, jonka ansiosta Fenix 5S istuu hyvin myös naisten ranteeseen. Tässä mallissa on musta silikonihihna. 

Garmin Fenix 5S Black on suunniteltu erityisesti ammattiurheilijoille sekä seikkailijoille sillä se sisältää kaikki tarvittavat ominaisuudet. Fenix 5S on suunniteltu erityisesti kapearanteisille urheilijoille sekä naisille, koska sen rungon halkaisija on vain 42mm. Laitteessa on todella helposti luettava Garmin Chroma Display -värinäyttö. Näyttö on suunniteltu niin että se on luettavissa myös kirkkaassa auringonpaisteessa. Näyttöä kiertää teräksinen EXO antenni, joka on kätevästi naamioitu kellotaulun kehäksi tyylikkään ulkomuodon säilyttämiseksi. Fenix 5S laitteen rannekkeet ovat helposti vaihdettavissa Quickfit hihnoilla. Quickfit hihnoja on saatavilla silikonisina, nahkaisina ja metallisina. Voit nopeasti napsauttaa rannekkeen irti ja toisen paikoilleen ja täten muokata laitettasi kulloiseenkin tilanteeseen sopivaksi.

Garmin Fenix 5S Black mittaa sykkeen ranteestasi uudella täysin integroidulla sensorilla. Mittaukseen käytetään tarkkaaa Elevate -rannesykemittaritekniikkaa. Laite mittaa sykettäsi ympäri vuorokauden, joka mahdollistaa myös tarkemman aktiivisuuden seurannan.  Garmin Fenix 5S sisältää uuden suorituskyky widgetin, jonka avulla voit seurata kuntoasi ja tehostaa harjoitteluasi entisestään. Widget sisältää tietoja harjoittelun tilasta, harjoittelun kuormittavuudesta sekä antaa palautumisohjausta. Edistyneet ilmaisimet antavat lisäksi tietoa esimerkiksi ihanteellisista ajoista eripituisilla juoksumatkoilla. Voit tämän lisäksi hyödyntää juoksutietojasi entistä paremmin. Laitteen edistyneet harjoitteluominaisuudet auttavat sinua juoksukuntosi parantamisessa. Laite tunnistaa lisäksi automaattisesti nousut ja laskut juostessasi ja mittaa nousua sekä pystynopeutta. 

Garmin Fenix 5S Black on todellinen multisport kello. Laite sisältää useiden eri lajien valmiita suoritusprofiileja ja lisäksi voit luoda myös omia profiilejasi. Voit luoda myös monilaji profiileja joissa siirtyminen seuraavaan lajiin käy kätevästi napin painalluksella. 

Fenix 5S käyttää paikannukseen tarkkaa GPS/GLONASS tekniikkaa. Tarkka GPS paikannus, korkeusmittari, lämpömittari, ilmanpainemittari sekä 3 akselinen sähköinen kompassi takaavat tarkan navigoinnin ulkoilmassa ja luonnossa. Akun kesto GPS-tilassa on 14 tuntia.

Voit pariliittää Fenix 5S laitteesi yhteensopivaan mobiililaitteeseesi. Tämän avulla saat älykkäät ilmoitukset kuten tekstiviestit, sähköpostit ja hälytykset suoraan rannelaitteeseesi. Voit muokata laitettasi maksuttomilla latauksilla Garmin Connect IQ kaupasta. Voit esimerkiksi laittaa puhelimestasi kuvan kellon taustakuvaksi, lisätä tietokenttiä ja hankkia monenlaisia sovelluksia ja widgetejä.

Parannuksia verrattuna Fenix 3 malliin:

 • Pienempi koko, 42mm vs. 51mm (Fenix 3).
 • Ruostumaton EXO-teräsantenni kehyksessä ja teräksinen takakuori takaavat kestävyyden haastavissakin olosuhteissa.
 • Elevate -rannesykemittari uudella, täysin integroidulla anturilla tuottaa tietoa 24t./vrk - sykevyötä ei tarvita
 • Entistä terävämpi, ulkoilmaan optimoitu Chroma -värinäyttö on helppo lukea kirkkaassa auringonpaisteessakin
 • Tunnistaa ja seuraa aktiivisuutta (mukaan lukien noustut kerrokset ja tehominuutit) sekä unta 24/7, jotta saat paremman kokonaiskuvan aktiivisuustasostasi.
 • Valikoima QuickFit -rannekkeita (kiinnitystyökaluja ei tarvita - vaihda ja napsauta paikoilleen)
 • Integroitu Strava - tukee Strava live-osuuksia.
 • Uusi suorituswidget. Widget seuraa edistymistä ja tärkeimpiä suoritusmittareita, kuten Training Status, VO2Max, Training Load, Recovery Advisor, FTP jne.
 • Urheilijat treenaavat tehokkaammin ja saavat tarkempaa tietoa edistymisestään käyttämällä toimintoja Training Effect 2.0, Training Status ja Training Load.
 • UltraTrac -tila toimii entistäkin paremmin ja akku kestää entistä pidempään (35 tuntia Fenix 5S)
 • Tukee ulkoisia antureita, joissa on joko ANT+ tai Bluetooth yhteys.

 

Pakkauksessa:

 • Fenix 5S
 • data-/latauskaapeli
 • ohjekirja

Tekniset tiedot

Tuotenumero 24653
Brändi Garmin
Ominaisuudet Rannesykemittaus, GPS (sisäänrakennettu), Barometri, Askelmittari, Kalorikulutus
Ominaisuudet Ajanotto / Kronografi, Digitaalinäyttö, GPS-aika, Herätys, Päivyri
Lasi Mineraalilasi
Muoto Pyöreä
Ranneke Kumi / Silikoni
Rungon väri Hopea/harmaa
Rungon leveys 42 mm
Rannekkeen väri Musta
Vesitiiveys 100m / 10atm
Materiaali Muovi, Ruostumaton teräs
Takuu 2 vuotta
mpn 010-01685-02

Pieni hetki