Garmin Fenix 5X Sapphire Slate Gray 010-01733-01

Sku: 24663

719,00 €
-10%

Garmin Fenix 5X Sapphire Slate Gray 010-01733-01

Lisää kuvia

Garmin Fenix 5X Sapphire Slate Gray 010-01733-01

Tuotekoodi: 24663

Garmin Fenix 5X Sapphire Slate Gray 010-01733-01 0 0

Varastossa (Määrä: 3)Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

Special Price 719,00 €

Hinta: 799,00 €

Ilmainen Kaiverrus

Valitettavasti kaivertaminen ei ole mahdollista tähän tuotteeseen.

Tuotekuvaus

Garmin Fenix 5X Sapphire Slate Gray 010-01733-01 on Garminin uusin lippulaivamalli, ja se on ominaisuuksiltaan ylivoimaisesti markkinoiden ykkönen. Laite on GPS-multisportkello reitittävällä Euroopan TOPO -kartalla ja innovatiivisilla navigointitoiminnoilla. Tämän mallin suurin ero Fenix 5S ja Fenix 5 malleihin on sisäänrakennetut karttatoiminnot ja esiladatut kartat. Laitteeseen on esiladattu topografiset kartat, pyöräilykartat sekä yli 40 000 golfkenttää ympäri maailmaa. Voit siis navigoida ja hyödyntää laitteen monipuolisia karttatoimintoja missä ikinä liikutkin.

Garmin Fenix 5X Sapphire Slate Gray on suunniteltu erityisesti ammattiurheilijoille sekä seikkailijoille sillä se sisältää kaikki tarvittavat ominaisuudet. Laitteessa on todella helposti luettava Garmin Chroma Display -värinäyttö. Näyttö on suunniteltu niin että se on luettavissa myös kirkkaassa auringonpaisteessa. Näyttöä kiertää teräksinen EXO antenni, joka on kätevästi naamioitu kellotaulun kehäksi tyylikkään ulkomuodon säilyttämiseksi. Fenix 5 laitteen rannekkeet ovat helposti vaihdettavissa Quickfit hihnoilla. Quickfit hihnoja on saatavilla silikonisina, nahkaisina ja metallisina. Voit nopeasti napsauttaa rannekkeen irti ja toisen paikoilleen ja täten muokata laitettasi kulloiseenkin tilanteeseen sopivaksi.

Garmin Fenix 5X Sapphire Slate Gray mittaa sykkeen ranteestasi uudella täysin integroidulla sensorilla. Mittaukseen käytetään tarkkaa Elevate -rannesykemittaritekniikkaa. Laite mittaa sykettäsi ympäri vuorokauden, joka mahdollistaa myös tarkemman aktiivisuuden seurannan.  Garmin Fenix 5 sisältää uuden suorituskyky widgetin, jonka avulla voit seurata kuntoasi ja tehostaa harjoitteluasi entisestään. Widget sisältää tietoja harjoittelun tilasta, harjoittelun kuormittavuudesta sekä antaa palautumisohjausta. Edistyneet ilmaisimet antavat lisäksi tietoa esimerkiksi ihanteellisista ajoista eripituisilla jouksumatkoilla. Voit tämän lisäksi hyödyntää juoksutietojasi entistä paremmin. Laitteen edistyneet harjoitteluominaisuudet auttavat sinua juoksukuntosi parantamisessa. Laite tunnistaa lisäksi automaattisesti nousut ja laskut juostessasi ja mittaa nousua sekä pystynopeutta. 

Garmin Fenix 5X Sapphire Slate Gray on todellinen multisport kello. Laite sisältää useiden eri lajien valmiita suoritusprofiileja ja lisäksi voit luoda myös omia profiilejasi. Voit luoda myös monilajiprofiileja joissa siirtyminen seuraavaan lajiin käy kätevästi napin painalluksella. 

Fenix 5 käyttää paikannukseen tarkkaa GPS/GLONASS tekniikkaa. Tarkka GPS paikannus, korkeusmittari, lämpömittari, ilmanpainemittari sekä 3 akselinen sähköinen kompassi takaavat tarkan navigoinnin ulkoilmassa ja luonnossa. Akun kesto GPS-tilassa on 20 tuntia.

Voit pariliittää Fenix 5 laitteesi yhteensopivaan mobiililaitteeseesi. Tämän avulla saat älykkäät ilmoitukset kuten tekstiviestit, sähköpostit ja hälytykset suoraan rannelaitteeseesi. Voit muokata laittettasi maksuttomilla latauksilla Garmin Connect IQ kaupasta. Voit esimerkiksi laittaa puhelimestasi kuvan kellon taustakuvaksi, lisätä tietokenttiä ja hankkia monenlaisia sovelluksia ja widgetejä.

Uutta verrattuna Fenix 3 malliin:

 • Ruostumaton EXO-teräsantenni kehyksessä ja teräksinen takakuori takaavat kestävyyden haastavissakin olosuhteissa.
 • Elevate -rannesykemittari uudella, täysin integroidulla anturilla tuottaa tietoa 24t./vrk - sykevyötä ei tarvita
 • Entistä terävämpi, ulkoilmaan optimoitu Chroma -värinäyttö on helppo lukea kirkkaassa auringonpaisteessakin
 • Tunnistaa ja seuraa aktiivisuutta (mukaan lukien noustut kerrokset ja tehominuutit) sekä unta 24/7, jotta saat paremman kokonaiskuvan aktiivisuustasostasi.
 • Valikoima QuickFit -rannekkeita (kiinnitystyökaluja ei tarvita - vaihda ja napsauta paikoilleen)
 • Integroitu Strava - tukee Strava live-osuuksia.
 • Uusi suorituswidget. Widget seuraa edistymistä ja tärkeimpiä suoritusmittareita, kuten Training Status, VO2Max, Training Load, Recovery Advisor, FTP jne.
 • Urheilijat treenaavat tehokkaammin ja saavat tarkempaa tietoa edistymisestään käyttämällä toimintoja Training Effect 2.0, Training Status ja Training Load.
 • UltraTrac -tila toimii entistäkin paremmin ja akku kestää entistä pidempään (35 tuntia Fenix 5X)
 • Tukee ulkoisia antureita, joissa on joko ANT+ tai Bluetooth yhteys.
 • Suoritusten automaattinen lataus suoraan Garmin Connect -palveluun Wi-Fi -yhteyden kautta, kun laite on yhdistetty langattomaan verkkoon.
 • Esiladatut kartat. Laitteeseen on esiladattu topografiset kartat, pyöräilykartat sekä yli 40 000 golfkenttää ympäri maailmaa.
 • Monipuoliset karttatoiminnot. Around Me -karttatila näyttää kohdepisteet (POIt), reittipisteet ja muut karttaobjektit näytön kehällä.
 • Reititys. Juoksijat ja pyöräilijät voivat luoda esim. nopean 30km pyörälenkin tai kevyen 5km juoksulenkin.
 • Helppolukuinen opastus, jonka ansiosta käännökset näkyvät selkeästi näytöllä.
 • Tietonäyttö kartan päällä näyttää tärkeimmät tiedot, jolloin sinun ei tarvitse siirtyä näytöltä toiselle suorituksen aikana.

Pakkauksessa:

 • Fenix 5X
 • data-/latauskaapeli
 • ohjekirja

Tekniset tiedot

Tuotenumero 24663
Brändi Garmin
Takuu 2 vuotta

Käyttöohjeet ja muut ladattavat tiedostot:

Ei ohjeita