Garmin Fenix 5X Sapphire Slate Gray Metal 010-01733-03

Sku: 24664

678,00 €
Garmin Fenix 5X Sapphire Slate Gray Metal 010-01733-03 4 11
  • Garmin Fenix 5X Sapphire Slate Gray Metal 010-01733-03 on poistunut Suomen maahantuojan valikoimista

   Emme valitettavasti saa tätä tuotetta enää lisää. Selaa vastaavia tuotteita alapuolelta.

Garmin Fenix 5X Sapphire Slate Gray Metal 010-01733-03

Garmin Fenix 5X Sapphire Slate Gray Metal 010-01733-03

Tuotekoodi: 24664

Garmin Fenix 5X Sapphire Slate Gray Metal 010-01733-03 4 11

Tuote on poistunut valmistajan valikoimasta

969,00 €

678,00 €

Tuotekuvaus

Garmin Fenix 5X Sapphire Slate Gray Metal 010-01733-03 on Garminin huipputuote. Tässä pakkauksessa toimitetaan teräsrannekkeen lisäksi myös Garminin musta Quickfit 24mm -silikoniranneke. Laite on GPS-multisportkello reitittävällä Euroopan TOPO -kartalla ja innovatiivisilla navigointitoiminnoilla. Tämän mallin suurin ero Fenix 5S ja Fenix 5 malleihin on sisäänrakennetut karttatoiminnot ja esiladatut kartat. Laitteeseen on esiladattu topografiset kartat, pyöräilykartat sekä yli 40 000 golfkenttää ympäri maailmaa. Voit siis navigoida ja hyödyntää laitteen monipuolisia karttatoimintoja missä ikinä liikutkin.

Garmin Fenix 5X Sapphire Slate Gray Metal on suunniteltu erityisesti ammattiurheilijoille sekä seikkailijoille sillä se sisältää kaikki tarvittavat ominaisuudet. Laitteessa on todella helposti luettava Garmin Chroma Display -värinäyttö. Näyttö on suunniteltu niin että se on luettavissa myös kirkkaassa auringonpaisteessa. Näyttöä kiertää teräksinen EXO antenni, joka on kätevästi naamioitu kellotaulun kehäksi tyylikkään ulkomuodon säilyttämiseksi. Fenix 5 laitteen rannekkeet ovat helposti vaihdettavissa Quickfit hihnoilla. Quickfit hihnoja on saatavilla silikonisina, nahkaisina ja metallisina. Voit nopeasti napsauttaa rannekkeen irti ja toisen paikoilleen ja täten muokata laitettasi kulloiseenkin tilanteeseen sopivaksi.

Garmin Fenix 5X Sapphire Slate Gray Metal mittaa sykkeen ranteestasi uudella täysin integroidulla sensorilla. Mittaukseen käytetään tarkkaa Elevate -rannesykemittaritekniikkaa. Laite mittaa sykettäsi ympäri vuorokauden, joka mahdollistaa myös tarkemman aktiivisuuden seurannan.  Garmin Fenix 5 sisältää uuden suorituskyky widgetin, jonka avulla voit seurata kuntoasi ja tehostaa harjoitteluasi entisestään. Widget sisältää tietoja harjoittelun tilasta, harjoittelun kuormittavuudesta sekä antaa palautumisohjausta. Edistyneet ilmaisimet antavat lisäksi tietoa esimerkiksi ihanteellisista ajoista eripituisilla jouksumatkoilla. Voit tämän lisäksi hyödyntää juoksutietojasi entistä paremmin. Laitteen edistyneet harjoitteluominaisuudet auttavat sinua juoksukuntosi parantamisessa. Laite tunnistaa lisäksi automaattisesti nousut ja laskut juostessasi ja mittaa nousua sekä pystynopeutta. 

Garmin Fenix 5X Sapphire Slate Gray Metal on todellinen multisport kello. Laite sisältää useiden eri lajien valmiita suoritusprofiileja ja lisäksi voit luoda myös omia profiilejasi. Voit luoda myös monilajiprofiileja joissa siirtyminen seuraavaan lajiin käy kätevästi napin painalluksella. 

Fenix 5 käyttää paikannukseen tarkkaa GPS/GLONASS tekniikkaa. Tarkka GPS paikannus, korkeusmittari, lämpömittari, ilmanpainemittari sekä 3 akselinen sähköinen kompassi takaavat tarkan navigoinnin ulkoilmassa ja luonnossa. Akun kesto GPS-tilassa on 20 tuntia.

Voit pariliittää Fenix 5 laitteesi yhteensopivaan mobiililaitteeseesi. Tämän avulla saat älykkäät ilmoitukset kuten tekstiviestit, sähköpostit ja hälytykset suoraan rannelaitteeseesi. Voit muokata laitettasi maksuttomilla latauksilla Garmin Connect IQ kaupasta. Voit esimerkiksi laittaa puhelimestasi valokuvan kellon taustakuvaksi, lisätä tietokenttiä ja hankkia monenlaisia sovelluksia ja widgetejä.

Parannuksia verrattuna Fenix 3 malliin:

 • Ruostumaton EXO-teräsantenni kehyksessä ja teräksinen takakuori takaavat kestävyyden haastavissakin olosuhteissa.
 • Elevate -rannesykemittari uudella, täysin integroidulla anturilla tuottaa tietoa 24t./vrk - sykevyötä ei tarvita
 • Entistä terävämpi, ulkoilmaan optimoitu Chroma -värinäyttö on helppo lukea kirkkaassa auringonpaisteessakin
 • Tunnistaa ja seuraa aktiivisuutta (mukaan lukien noustut kerrokset ja tehominuutit) sekä unta 24/7, jotta saat paremman kokonaiskuvan aktiivisuustasostasi.
 • Valikoima QuickFit -rannekkeita (kiinnitystyökaluja ei tarvita - vaihda ja napsauta paikoilleen)
 • Integroitu Strava - tukee Strava live-osuuksia.
 • Uusi suorituswidget. Widget seuraa edistymistä ja tärkeimpiä suoritusmittareita, kuten Training Status, VO2Max, Training Load, Recovery Advisor, FTP jne.
 • Urheilijat treenaavat tehokkaammin ja saavat tarkempaa tietoa edistymisestään käyttämällä toimintoja Training Effect 2.0, Training Status ja Training Load.
 • UltraTrac -tila toimii entistäkin paremmin ja akku kestää entistä pidempään (35 tuntia Fenix 5X)
 • Tukee ulkoisia antureita, joissa on joko ANT+ tai Bluetooth yhteys.
 • Suoritusten automaattinen lataus suoraan Garmin Connect -palveluun Wi-Fi -yhteyden kautta, kun laite on yhdistetty langattomaan verkkoon.
 • Esiladatut kartat. Laitteeseen on esiladattu topografiset kartat, pyöräilykartat sekä yli 40 000 golfkenttää ympäri maailmaa.
 • Monipuoliset karttatoiminnot. Around Me -karttatila näyttää kohdepisteet (POIt), reittipisteet ja muut karttaobjektit näytön kehällä.
 • Reititys. Juoksijat ja pyöräilijät voivat luoda esim. nopean 30km pyörälenkin tai kevyen 5km juoksulenkin.
 • Helppolukuinen opastus, jonka ansiosta käännökset näkyvät selkeästi näytöllä.
 • Tietonäyttö kartan päällä näyttää tärkeimmät tiedot, jolloin sinun ei tarvitse siirtyä näytöltä toiselle suorituksen aikana.

 

Pakkauksessa:

 • Fenix 5X Sapphire
 • ylimääräinen musta silikoninen Quickfit -ranneke
 • data-/latauskaapeli
 • ohjekirja

Tekniset tiedot

Tuotenumero 24664
Brändi Garmin
Ominaisuudet Rannesykemittaus, GPS (sisäänrakennettu), Barometri, Askelmittari, Kalorikulutus
Ominaisuudet Ajanotto / Kronografi, Digitaalinäyttö, GPS-aika, Herätys, Päivyri
Lasi Safiirilasi
Muoto Pyöreä
Ranneke Ruostumaton teräs
Rungon väri Hopea/harmaa
Rungon leveys 51 mm
Rannekkeen väri Hopea/harmaa
Vesitiiveys 100m / 10atm
Materiaali Muovi, Ruostumaton teräs
Takuu 2 vuotta
mpn 010-01733-03

Pieni hetki