Garmin Fenix 6 Sapphire Titanium älykello 010-02158-23

1 029,00 € 724,00 € Säästät: 305,00 €
Toimitusaika 1-2 arkipäivää
Varastossa (Määrä: 5+)
SKU
36979

Garmin Fenix 6 Sapphire Titanium 010-02158-23 Multisport GPS-älykello seikkailijoille ja äärirajoilla kulkeville

Garmin Fenix 6 Multisport GPS-tuoteperhe läpäisee testit myös ääriolosuhteissa! Tutustu uusimman Fenix-sukupolven paranneltuihin käyttöominaisuuksiin, joiden avulla saavutat astetta villimmätkin tavoitteet. Laajasta premium-luokan kellokokoelmasta omaan ranteeseen sopivan mallin löytäminen käy helposti. Löydä sopiva istuvuus kolmesta kokovaihtoehdosta ja valitse suosikkisi vakuuttavasta valikoimasta värejä ja materiaaleja. Kellon voi räätälöidä myös toimintojen osalta! Ota haltuun Garminin Connect IQ sovelluskauppa ja lataa kellollesi suosikkiapplikaatiot ja widgetit.

Malliston tarjoama uusi pidempi akunkesto tarkoittaa, ettei virran loppumisesta kesken seikkailun tarvitse huolehtia. Kestävä ja ultra-laadukas Garmin Fenix 6 Sapphire Titanium 010-02158-23 sykemittari täyttää myös Yhdysvaltojen 810G sotilasstandardit lämmönkestävyyden, iskunkestävyyden ja vesitiiviyden puolesta. Garmin Fenix 6 010-02158-23 mallissa on tyylikäs hengittävä titaaniranneke, titaaninen kellotaulunkehä ja harmaa runko. Kellotaulua suojaa kestävä safiirilasi.


Garmin Fenix 6 Sapphire Titanium pähkinänkuoressa

 • Premium-tason multisportkello, joka on valmistettu premium materiaaleista ja tarjoaa käyttöösi markkinoiden innovatiivisimpia toimintoja
 • Uudet toiminnot: Pulse OX (happisaturaatio), Body Battery (energiataso), Pace Pro (juoksutahdin optimointi)
 • GPS, GLONASS ja Galileo navigointi. Trendline intelligence, Topo-kartat, laskettelukartat ja golfkentät
 • Laaja valikoima urheiluprofiileja (uutuuksina: off-piste ja laskettelu)
 • Pitkäkestoinen akku - nyt ei virta lopu kesken!
 • Ensiluokkainen paranneltu sykemittausteknologia
 • Barometrinen ilmanpainemittari, kompassi, gyroskooppi ja korkeusanturi
 • Älykkäät puhelinilmoitukset, musiikin kuuntelu (tilaa jopa 2000 kappaleelle)
 • Garmin Pay lähimaksuominaisuus (Mastercard ja Visa)
 • Wi-Fi®, BLUETOOTH® ja ANT

Käytössäsi vuorokauden ympäri

Tutustu Fenix 6 -perheen laadukkaisiin treeni- ja hyvinvointiominaisuuksiin, ja tuo uutta virtaa ja motivaatiota treenisessioihin. Tämä kello ranteessa on helppo tarttua uusiin haasteisiin. Garmin Fenix 6 Sapphire Titanium 010-02158-23 -kello on aina valmiina oleva harjoittelukaveri, joka ei pelkää pistää kaikkea likoon. Kello antaa käyttöösi laajan kattauksen toinen toistaan innovatiivisempia toimintoja tukemaan hyvinvointiasi. Urheiluprofiileissakin on uusia harjoittelutiloja; sisäkiipeily, maastopyöräily ja surffaus! Sisäkiipeily-lafiprofiilissa seuraat suorituksiasi sisäkiipeilyhalleissa ja saat tiedon reittien määrästä, pystysuunnassa kiivetystä matkasta, kiipeämisajasta ja reittien vaikeusasteesta. Surffaus-profiilissa käytössäsi on Surfline®-widget, jolla näet aallonkorkeuden, vuorovesivaihtelut, säätiedot ja muut ilmoitukset lempisurffauskohteestasi. Maastopyöräilytoiminto seuraa jokaisen ajolenkin yksityiskohtaisia tietoja: MTB Grit and Flow mittaa ja pisteyttää suorituksen vaikeustason ja laskeutumisen sujuvuuden. Uuden Body Battery -toiminnon avulla tarkkailet energiatasojasi ja tiedät onko aika levätä vai voiko suunnata jälleen salille. Sisäänrakennetun ultratarkan rannesykeanturin entistäkin laadukkaampi optinen syketekniikka tarkkailee harjoittelusi tehokkuutta pitäen samalla silmällä myös stressitasojasi. Garmin Fenix 6 Sapphire Titanium 010-02158-23 mittaa sykettä myös vedessä, ilman erillistä sykevyötä. Kellon uusi Pulse Ox-anturi -toiminto tarkkailee veresi happisaturaatiota, josta on etenkin hyötyä kiipeilyretkillä! Tämä toiminto helpottaa mm. korkeaan ilmanalaan sopeutumisen tahdittamista. Pulse Ox-toiminto tukee paitsi kiipeilyseikkaluja myös Garmin Fenix 6 -kellosi unenseurantatoimintoa taaten entistäkin täsmällisemmät tulokset.

Juoksijoille kello tarjoaa uuden Pace Pro -toiminnon, jonka avulla sopivan juoksuvauhdin löytyminen käy vaivatta. Sopiva juoksuvauhti tekee treeneistäsi entistäkin tehokkaampia! Harjoittelun jälkeen sinulla on käytössäsi kattavat suoritustiedot, joiden avulla on helppo analysoida kehitysesi kulkua. Juoksudynamiikka-datan avulla seuraat saavutuksiasi, ja korkeuteen sopeutettu VO2 max tukee sinua palautumisessa. Omien tuloksien seuraaminen on helppoa myös pidemmällä aikavälillä tarkasteltuna! Ota kellostasi vielä enemmän irti ja yhdistä se suosittuun Garmin connect -sovellukseen.

Seikkaile turvallisesti uusissa maisemissa

Perustoimintoihin kuuluvien GPS:n, GLONASIN ja Galileo-navigointijärjestelmien lisäksi Garmin Fenix 6 -kello antaa käyttöösi myös laadukkaat topokartat. Ota haltuun myös kellosi tarjoamat laskettelukartat joilta löydät yli 2000 reittiä ympäri maailman. Golf-kentällä ilahduttavat kellon laadukkaat golf-kartat. Trendline -reititys puolestaan tekee navigoinnista entistäkin tehokkaampaa. Suuntaa toivottuun kohteeseen nopeinta mahdollista reittiä käyttäen (sisältäen kartan peittokuvan). Expedition-virransäästötilan avulla kellosi pitää huolen siitä, että virta riittää pidemmilläkin retkillä. Garmin Fenix 6 pitää huolta myös turvallisuudestasi! Uudet turvallisuus- ja seurantaominaisuuksien ovat apu hätätilanteessa, jolloin sinun on helppo lähettää sijaintitietosi lähiomaisille. Garmin Explore -sovelluksella suunnittelet reitit, käytät karttoja ja voit jakaa suosikkireittisi sosiaalisessa mediassa. Laadukkaiden kartta- ja navigointitoimintojen lisäksi kellosta löytyy barometrinen korkeusmittari ja laadukas kolmiakselinen sähköinen kompassi.

Tehosta arkeasi kellosi älytoiminnoilla

Sujuuko treenisi parhaiten, kun tahditat ne lempimusiikilla? Garmin Fenix 6 -kelloon mahtuu jopa 2000 kappaleen musiikkikokoelma! Tämän kellon voi yhdistää myös suoratoistopalveluihin (mm. Spotify ja Deezer). Liitä Bluetooth-kuulokkeesi kelloon, ja kuuntele suosikkimusiikkiasi, minne ikinä menetkin. Tästä kellosta on apua myös toimistolla! Yhdistämällä kellon älypuhelimeesi saat ilmoitukset sähköposteista, tekstiviesteistä ja hälytyksistä suoraan kellosi näytölle. Näppärän Garmin Pay -maksuominaisuuden avulla kassalla maksaminen onnistuu tehokkaasti (tarkista toiminnon yhdistettävyys pankkisi kanssa). Muista tutustua myös Garmin Connect IQ -kaupan tarjoamaan laajaan sovellusvalikoimaan ja räätälöi kellolle suosikkisovelluksesi.

Laadukkaat golf- ja laskettelutoiminnot

Garmin Fenix 6 -kello tarjoaa älykkäitä toimintoja myös golfin pelaajille ja laskettelurinteessä viihtyville. Kellon uheiluprofiilien listalta löytyvät nyt myös off-piste ja laskettelu. Tarkastele lasketteludataasi ja aseta itsellesi tarkempia tavoitteita. Kellon käytännöllinen vapaalaskutoiminto erottaa laskettelijan laskut ja nousut toisistaan, ja antaa näin käyttöösi entistäkin tarkemmat tulokset. Golfkentällä apunasi ovat kellon CourseView-kartat, joiden joukosta löydät yli 41 000 golfkenttää ympäri maailman! Kokeile kentällä myös kellon painikekohdistusta sekä PlaysLike-etäisyyttä.

Tärkeimmät ominaisuudet

 • Parannettu sykeanturi, joka toimii veden alla ilman sykevyötä
 • Pulse Ox-anturi veren happisaturaation ja palautumisen seurantaan
 • Suoritustietojen seuranta ja Body Battery energiatasojen seurantaan
 • GPS, GLONASS ja Galileo + tredline-intelligence ja topo- ja laskettelukartat navigoinnin tueksi sisältäen käännös käännökseltä-navigoinnin
 • Esiladatut lajiprofiilit (pyöräily, uinti, pikajuoksu, vaellus, soutu, laskettelu, golf jne.)
 • Virrankulutuksen hallinta ja expedition-tila
 • ABC-anturit: korkeusanturi, gyroskooppi, barometrinen ilmanpainemittari, kolmiakselinen sähköinen kompassi
 • Turvallisuus ja seurantaominaisuudet riippumatta sijainnistasi
 • Älykkäät ilmoitukset suoraan kelloosi
 • Musiikkisovellukset: jopa 2 000 kappaletta ja yhteensopivuus suoratoistopalveluiden kanssa
 • Garmin Pay-lähimaksu (Mastercard ja Visa).Tarkista Garmin Pay -toiminnon saatavuus omille korteillesi klikkaamalla tästä.
 • Connect IQ-kauppa sovellusten lataamiseen ja kellon visuaalisten ominaisuuksien räätälöintiin
 • Langattomat yhteydet: Wi-Fi®, BLUETOOTH® ja ANT+

Tekniset tiedot:

 • Safiirilasi
 • Näytön koko: 1.3" (260 px)
 • Rungon koko: 47 x 47 x 14.7 mm
 • Rungon materiaali: titaani
 • Litiumioniakku
 • Akun kesto: Älykello: Jopa 14 päivää, GPS: Jopa 36h, GPS + Musiikki: Jopa 10h, Max Battery GPS-tila:72h, Expedition GPS-tila: 28 päivää, Virtaa säästävä kellotila: 48 päivää
 • 22 mm QuickFit™ -titaaniranneke. Mukana toimitetaan lisäksi 22 mm QuickFit™ -silikoniranneke
 • Fenix 6 -kellot sopivat rannekkeesta riippuen ympärysmitaltaan seuraavan kokoisiin ranteisiin: silikonihihna 125-208 mm, nahkahihna 132-210 mm, kangashihna 132-210 mm, metallihihna 132-215 mm
 • Paino: 83 grammaa
 • Vesitiiviysluokka: 100 m / 10 ATM
 • Muisti: 32 GB

 • Pakkaus sisältää Garmin Fenix 6 Sapphire Titanium 010-02158-23 sykemittarin, oranssin 22 mm QuickFit™ -silikonirannekkeen, lataus-/datakaapelin sekä käyttöohjeen.

  Lisätietoja
  SKU 36979
  Brändi Garmin
  Ominaisuudet Rannesykemittaus, GPS (sisäänrakennettu), Barometri, Askelmittari, Kalorikulutus, Unen seuranta, Spotify-tuki, Lähimaksu
  Ominaisuudet Herätys, Syke
  Rungon leveys 47 mm
  Lasi Safiirilasi
  Ranneke Titaani
  Rungon väri Hopea/harmaa
  Rannekkeen leveys 22mm
  Rannekkeen pituus 132 - 215 mm
  Rannekkeen väri Hopea/harmaa
  Taulun väri LCD
  Vesitiiviys 100m / 10atm
  Kategoria Miesten kellot, Naisten kellot
  Materiaali Muovi, Titaani
  Takuu 2 vuotta
  mpn 010-02158-23
  payments-logo
  2021 Keskisen Kello Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.