Garmin Fenix 6S Pro Solar Light Gold with Shale Suede älykello 010-02409-26

949,00 € 710,00 € Säästät: 239,00 €
Toimitusaika 1-2 arkipäivää
Varastossa (Määrä: 5+)
SKU
42374
Muut mallit

Garmin Fenix 6S Pro Solar Light Gold with Shale Suede 010-02409-26 -älykello seikkailijoille, jotka eivät halua stressata akunkestosta

Garmin Fenix 6S Pro Solar -tuoteperhe on testattu ääriolosuhteissa, ja siinä on uudet parannellut käyttöominaisuudet, joiden avulla ylität rajoja ja asetat uusia tavoitteita – ja samalla räätälöit kellon sopimaan juuri sinun tarpeisiisi. Aurinkolatautuvan Power Glass™-kellolasin ja virrankulutuksen hallintatilan ansiosta akunkesto pidentyy jopa useilla viikoilla, joten sinun ei tarvitse huolehtia latauksesta retkilläsi. Premium-luokan Fenix6-älykellosarja sisältää useita eri malleja, kokoja ja pintamateriaaleja, joista on helppo valita juuri omaan tyyliin sopiva vaihtoehto, ja Connect IQ-kaupasta valitset juuri sinulle sopivat applikaatiot. Kestävä ja pitkäikäinen Garmin Fenix 6S Pro Solar Light Gold with Shale Suede älykello 010-02409-26 täyttää Yhdysvaltain sotilasstandardin 810G mukaisesti lämmön- ja iskunkestävyyden ja vesitiiviyden. Löydät omasi uudesta Fenix 6S Pro Solar-mallistosta.

Parempia suorituksia

Samalla Kun Fenix 6S Pro Solar -perheestä on helppo löytää juuri omaan tyyliin sopiva älykello, on laitteessa myös uudet äärimmilleen hiotut ominaisuudet, jotka tukevat omaa harjoittelua ja tavoitteiden asettamista, navigointia vaikeissakin olosuhteissa ja omaa hyvinvointia.

Garmin Fenix 6S Pro Solar 010-02409-26 on kokonaisvaltaisempi harjoittelukumppani, ja urheiluprofiileissakin uusia harjoittelutiloja; sisäkiipeily, maastopyöräily ja surffaus! Sisäkiipeily-lafiprofiilissa seuraat suorituksiasi sisäkiipeilyhalleissa ja saat tiedon reittien määrästä, pystysuunnassa kiivetystä matkasta, kiipeämisajasta ja reittien vaikeusasteesta. Surffaus-profiilissa käytössäsi on Surfline®-widget, jolla näet aallonkorkeuden, vuorovesivaihtelut, säätiedot ja muut ilmoitukset lempisurffauskohteestasi. Maastopyöräilytoiminto seuraa jokaisen ajolenkin yksityiskohtaisia tietoja: MTB Grit and Flow mittaa ja pisteyttää suorituksen vaikeustason ja laskeutumisen sujuvuuden. Muita ominaisuuksia ovat mm. Body battery seuraa energiatasoa ja kertoo kun on aika levätä ja aika harjoitella. Rannesykeanturin entistä tehokkaampi optinen syketekniikka seuraa harjoittelun tehokkuutta ja stressitasoa – ja se toimii myös veden alla ilman erillistä sykevyötä, kun taas Pulse Ox-anturi seuraa veren happisaturaatiota korkeissa ilmanaloissa liikkuessa, helpottaa korkeaan ilmanalaan sopeutumista ja unen laatua. Juoksuharjoittelussa Pace Pro auttaa pitämään juostessa oikeaa vauhtia yllä ja sopeuttaa vauhdin juoksumaastoon tehden treenistä entistä tehokkaampaa. Harjoituksen jälkeen käytössäsi on suoritustiedot , kuten juoksudynamiikka, jonka avulla parannat suorituksiasi, ja korkeuteen sopeutettu VO2 max auttaa palautumaan. Omia harjoitustuloksia on helppo seurata myös pitkällä aikavälillä ja Fenix 6S on yhteensopiva Garmin connect -sovelluksen kanssa. Kehittyneen unenseurannan avulla voit analysoida ja seurata kevyttä-, syvää- ja REM-unta suoraan kellostasi.

Seikkaile turvallisesti

Perinteisten GPS:n, GLONASIN ja Galileo-navigointijärjestelmien lisäksi Garmin Fenix 6S on sisältää parannellut navigointiominaisuudet, kuten topo- ja laskettelukartat ympäri maailmaa (2 000 eri reittiä ja vaikeusastetta) jo olemassa olevien golf-karttojen lisäksi, ja trendline -reitityksen , jonka avulla on helppo navigoida toivottuun kohteeseen parhainta mahdollista reittiä käyttäen (sisältäen kartan peittokuvan). Garmin Fenix 6 pitää huolen myös turvallisuudestasi, ja uusien turvallisuus- ja seurantaominaisuuksien avulla lähetät sijaintitietosi lähiomaiselle hädän sattuessa. Garmin Explore -sovelluksen avulla suunnittelet reittejä, käytät karttoja ja jaat reittisi sosiaalisessa mediassa.

Tärkeimmät ominaisuudet

 • Parannettu sykeanturi, joka toimii veden alla ilman sykevyötä
 • Pulse Ox-anturi veren happisaturaation ja palautumisen seurantaan
 • Suoritustietojen seuranta ja Body Battery energiatasojen seurantaan
 • GPS, GLONASS ja Galileo + tredline-intelligence ja topo- ja laskettelukartat navigoinnin tueksi sisältäen käännös käännökseltä-navigoinnin
 • Esiladatut lajiprofiilit (pyöräily, uinti, pikajuoksu, vaellus, soutu, laskettelu, golf jne.)
 • ABC-anturit: korkeusanturi, gyroskooppi, barometrinen ilmanpainemittari, kolmiakselinen sähköinen kompassi.
 • Turvallisuus ja seurantaominaisuudet riippumatta sijainnistasi
 • Älykkäät ilmoitukset suoraan kelloosi
 • Musiikkisovellukset: jopa 2 000 kappaletta ja yhteensopivuus suoratoistopalveluiden kanssa
 • Garmin Pay-lähimaksu (Mastercard ja Visa).Tarkista Garmin Pay -toiminnon saatavuus omille korteillesi klikkaamalla tästä.
 • Connect IQ-kauppa sovellusten lataamiseen ja kellon visuaalisten ominaisuuksien räätälöintiin
 • Langattomat yhteydet: Wi-Fi®, BLUETOOTH® ja ANT+

Tekniset tiedot:

 • Näytön koko: 1.2" (240 px)
 • Rungon koko: 42.0 x 42.0 x 14,2 mm
 • Rungon materiaali: Kuitulujitepolymeeri ja metallinen takakansi
 • Ladattava litiumioniakku ja aurinkolatautuva Power Glass™-kellolasi
 • Akunkesto: Älykello 9 päivää + 10,5 päivää aurinkolatauksella, GPS jopa 25t + 28t aurinkolatauksella, virtaa säästävä kellotila 34 päivää + 59 päivää aurinkolatauksella
 • Fenix 6S -kellot sopivat rannekkeesta riippuen ympärysmitaltaan seuraavan kokoisiin ranteisiin: silikonihihna 108-182 mm, nahkahihna108-175 mm, kangashihna 108-189 mm, metallihihna 108-180 mm
 • Paino: 61 grammaa (runko vain 45 grammaa).
 • Vesitiiviysluokka: 100 m / 10 ATM
 • Muisti: 32 GB

Pakkaus sisältää Garmin Fenix 6S Pro Solar Light Gold with Shale Suede älykello 010-02409-26 laitteen, lataus-/datakaapelin sekä käyttöohjeet.

Lisätietoja
SKU 42374
Brändi Garmin
Ominaisuudet Rannesykemittaus, GPS (sisäänrakennettu), Barometri, Askelmittari, Kalorikulutus, Unen seuranta, Lähimaksu
Ominaisuudet Ajanotto / Kronografi, Digitaalinäyttö, GPS-aika, Herätys, Päivyri, Syke
Rungon leveys 42 mm
Lasi Mineraalilasi
Ranneke Kumi / Silikoni
Rungon väri Kulta
Rannekkeen leveys 20mm
Rannekkeen pituus 108 - 175 mm
Rannekkeen väri Hopea/harmaa
Taulun väri LCD
Vesitiiviys 100m / 10atm
Kategoria Miesten kellot, Naisten kellot
Materiaali Muovi, Ruostumaton teräs
Takuu 2 vuotta
mpn 010-02409-26
payments-logo
2021 Keskisen Kello Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.