Garmin Quatix 6 Titanium Sapphire 010-02158-95

999,00 € 898,00 € Säästät: 101,00 €
Toimitusaika 1-2 arkipäivää
Varastossa (Määrä: 1)
SKU
38781
Muut mallit

Garmin Quatix 6 Titanium Sapphire 010-02158-95 on välttämättömyys jokaisella aktiivisille vesillä liikkujalle. Kello on huipputason urheilukello, joka sisältää monipuolisia ominaisuuksia vesillä liikkumiseen ja toimii saumattomasti yhteensopivien Garmin veneilytuotteiden kanssa. Quatix 6 muodostaa yhteyden yhteensopiviin Garmin karttaplottereihin, GNT 10 -lähetinvastaanottimeen sekä muihin laitteisiin tietojen siirtämiseksi. Garmin Quatix 6 Titanium Sapphire 010-02158-95 -kellon avulla voit ohjata venettä hallitsemalla automaattiohjausta. Voit muuttaa kulkusuuntaa, ottaa käyttöön kuvio-ohjauksen ja seurata GPS-reittiä. Voit hallita veneen yhteensopivaa viihdejärjestelmään laitteen sisäisellä Fusion Link Lite -sovelluksella. Yhdistämällä Quatix 6 -laitteen venee yhteensopiviin laitteisiin voit tarkastalle tietoja, kunte moottorin kierroslukemaa, tuulta veden syvyyttä sekä mukautettuja tietoja. Garmin Sailassist -toiminnon avulla pystyt visualisoimaan lähdön pelkä ajoituksen sijasta. Voit luoda virtuaalisen lähtöviiva. Luomisavustimen avulla näetä sen nuoseeko vai laskeeko vene. Kellon avulla voit myös asettaa reittipisteitä yhteensopivaan karttaplotteriin.

‌Garmin Quatix 6 Titanium Sapphire 010-02158-95 sisältää myös useita ominaisuuksia ulkoiluun ja urheiluun. Kello hyödyntää useita maailmanlaajuisia satelliittipaikannusjärjestelmiä(GPS, GLONASS ja Galilea). Näin paikannus toimii taatusti myös haastavassa ympäristössä. Kellossa löytyy myös ABC-anturit, joihin kuuluvat ilmanpainemittaru, korkeusmittari sekä kolmiakselinen sähköinen kompassi. Kelloon on esiladattu TopoActive kartat, joiden avulla voit navigoida. Quatix 6 tukee myös ensiluokkaisia rannekkokarttoja, jotka sisältävä Novionics -tietoja (myydään erikseen). Voit hyödyntää kelloa myös laskettelussa. Kelloon on esiladattu laskettelukeskuskartat yli 2000 laskettelu keskuksesta. Quatix 6 sisältää laajan kirjon lajiprofiileja urheiluun. Laite mittaa sykettä ranteesta. Sykkeenmittaus ranteesta toimii myös veden alla.

Garmin Quatix 6 Titanium Sapphire 010-02158-95 sisältää tärkeimmät ominaisuudet päivittäiseen käyttöön. Saat älykkäät ilmoitukset (sähköpostit, tekstiviestit ja hälytykset) suoraan kelloon, kun se on pariliitetty yhteensopivaan puhelimeen. Kelloon voit tallentaa enintään 2000 kappeltta ja tämän lisäksi voit käyttää suoratoistopalveluita, kuten Spotify. Voit kuunnella musiikkia yhdistämällä Bluetooth kuulokkeet kelloon. Lähimaksu onnistuu myös kätevästi Garmin Pay sovelluksella, mikäli pankkisi kortit ovat yhteensopivia Garmin Pay ominaisuuden kanssa. Tarkista Garmin Pay -toiminnon saatavuus omille korteillesi klikkaamalla tästä. Laitteen akku kestää enintään 14 päivää älykellotilassa ja enintään 36 tuntia GPS tilassa.

Garmin-laitteet eivät ole yhteensopivia Huawei-älypuhelinten kanssa. Puhelin, sekä laite saattavat toimia yhdessä, mutta voivat vaatia säännöllistä Bluetooth-vianetsintää.

Kello painaa 72 grammaa. Rungon leveys 47 mm ja paksuus 14,7 mm. Tässä mallissa on Gorilla lasi. Pakkauksessa toimitetaan Quatix 6 Titanium 010-02158-95, titaanihihna, pilvensininen silikonihihna, latauskaapeli ja pikaopas.

Lisätietoja
SKU 38781
Brändi Garmin
Ominaisuudet Rannesykemittaus, GPS (sisäänrakennettu), Barometri, Askelmittari, Kalorikulutus, Unenseuranta, Spotify-tuki
Ominaisuudet Digitaalinäyttö, Herätys, Multifunction, Päivyri, Perpetual
Lasi Safiirilasi
Muoto Pyöreä
Ranneke Titaani
Rungon väri Hopea/harmaa
Rungon leveys 47
Rannekkeen väri Hopea/harmaa
Taulun väri LCD
Vesitiiveys 100m / 10atm
Kategoria Miesten kellot, Naisten kellot
Materiaali Muovi
Takuu 2 vuotta
mpn 010-02158-95
payments-logo
2020 All rights reserved.