Garmin Tactix Charlie 010-02085-00

799,00 € 679,00 € Säästät: 120,00 €
Toimitusaika 1-2 arkipäivää
Varastossa (Määrä: 1)
SKU
31174

Garmin Tactix Charlien on huppuluokan GPS kello taktisilla ominaisuuksilla. Kello kulkee mukana niin lenkillä, toimistossa kuin myös sotilaallisissa tehtävissä. Kellossa on kaikki huippuunsa viritetyt ominaisuudet. Se sisältää taktiset toiminnot sekä älytoiminnot kuntoiluun ja navigointiin. Kellossa on esimerkiksi GPS ja GLONASS vastaanotto, rannesykemittaus, TopoActive Europe -värikartat, tuki hämärännäkö laseille sekä kuntoilun metriikat.

Kartat, taktiset ominaisuudet ja navigointi

Kelloon on esiladattu värilliset TopoActive Europe -kartat, jotka on optimoitu niin että näet navigointi- ja paikannustiedot yhdellä silmäyksellä. GPS ja GLONASS -satelliitti vastaanotto mahdollistaa laajemmat käyttömahdollisuudet, kuin pellä GPS. Kellolla voit luoda ja seurata reittejä sekä merkitä sijainteja kartalle. Karttaopastuksen lisäksi Tactix Charlie korkeus- ja ilmanpaine anturit sekä kompassin. Kellon taktisia ominaisuuksia ovat Jumpmaster-suoritus, projisoidut reittipisteet ja kaksimuotoinen GPS-koordinaattitietosivu, joka tukee esimerkiksi MGRS-paikannusruudukkoa sekä asteita/minuutteja/sekunteja.

Kuntoiluominaisuudet

Garmin Tactix Charlie sisältää myös loistavat ominaisuudet kuntoiluun ja kunnon kehityksen seurantaan. Harjoittelun tila -ominaisuus arvioi aiempia harjoituksiasi ja kertoo että harjoitteletko sopivasti, tehokkaasti vai liikaa. Unaerobinen harjoitusvaikutu on uusi ominaisuus, joka auttaa sinua ylitämään omat rajasi. Voit mitata myös harjoittelun kuormittavuutta. Rannesykemittaus ominaisuus mahdollistaa sykkeen seurauksen ilman sykevyötä. Se myös laskee syketietojen perusteella kulutetut kalorit, mittaa sykevaihteluita ja arvioi kuntosuorituksen tehon.

Laatua ja ensiluokkaisia älyominaisuuksia

Garmin Tactix Charlie on valmistettu huippulaadukkaista materiaaleista. Kellotaulun titaanikehys on pinnoitettu DLC-pinnoitteella, joka on niin kova että se ei käytännössä naarmuunnu. Myöskään kellon safiirilasia ei saa käytännössä naarmuuntumaan. Täysvärinen Garmin Chroma Display takaa näkyvyyden niin kirkkaassa säässä kuin hämärässä. Kello on vesitiivis 100m/10ATM ja musta silikonihihna on säänkestävä. Garmin Tactix Charliessa on laaja yhteysvalikoima: Bluetooth® Smart, ANT+®, Wi-Fi®. Laite tukee älykkäitä ilmoituksia, joten saat sähköpostit, viestit ja notifikaatiot suoraan kelloon.

Pakkaus sisältää:

  • Garmin Tactix Charlie ja musta quickfit 26mm silikoni hihna
  • lataus-/datakaapeli
  • pikaopas
Lisätietoja
SKU 31174
Brändi Garmin
Ominaisuudet Rannesykemittaus, GPS (sisäänrakennettu), Barometri, Askelmittari, Kalorikulutus, Unen seuranta
Ominaisuudet Ajanotto / Kronografi, Digitaalinäyttö, Herätys, Päivyri, Syke
Rungon leveys 51 mm
Lasi Safiirilasi
Ranneke Kumi / Silikoni
Rungon väri Musta
Rannekkeen leveys 26mm
Rannekkeen pituus 132 - 224 mm
Rannekkeen väri Musta
Taulun väri LCD
Vesitiiviys 100m / 10atm
Kategoria Miesten kellot
Materiaali Muovi, Titaani
Takuu 2 vuotta
mpn 010-02085-00
payments-logo
2021 Keskisen Kello Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.