Garmin Tactix Delta Solar älykello 010-02357-11

1 199,00 €
Toimitusaika 1-2 arkipäivää
Varastossa (Määrä: 3)
SKU
42370

Garmin Tactix Delta Solar älykello 010-02357-11 on testattu Yhdysvaltain sotilasstandardien (MIL-STD_810) mukaisesti. Kestävässä ja tyylikkäässä kellossa on aina päällä oleva 1.4 tuuman näyttö, naarmuuntumaton safiirilasi, musta, DLC-pinnoitettu, teräksinen kellonkehä, musta, PVD-pinnoitettu takakansi ja uusi military-henkinen musta nylonranneke, jossa on vahvistetut ompeleet ja näkyvät mustat metalliosat. Aurinkolatautuvan Power Glass™-kellolasin ja virrankulutuksen hallintatilan ansiosta akunkesto pidentyy jopa useilla viikoilla, joten sinun ei tarvitse huolehtia latauksesta retkilläsi. Ladattavan litiumioniakun akunkesto on älykellotilassa jopa 21 päivää ja 24 päivää aurinkolatauksella. GPS-tilassa kesto on 60t/66t aurinkolatauksella ja virransäästötilassa 80 päivää/120 päivää aurinkolatauksella.

Garmin Tactix Delta Solar älykello 010-02357-11 sisältää laajan kirjon taktisia toimintoja. Kellon hämäränäkötoiminnon avulla vaihdat kätevästi yö- ja päivänäkymän välillä näytössä. Yönäkymää pystyy lukemaan hämärännäkölaseilla. Kellon salatila poistaa käytöstä kaikki langattomat yhteydet sekä viestinnän. Lisäksi kello lopettaa GPS-sijaintisi tallennuksen ja jaon. Kello käyttää kahta sijaintimuotoa (UTM ja MGRS). Voit synkronoida sijaintisi helposti muiden kanssa. Voit asettaa ja tallentaa Garmin Tactix Delta laitteeseen maantieteellisiä etäpisteita, joita voit käyttää tarvittaessa navigointiin. Jos epäilet että suojausongelmia on ilmennyt niin voit käyttää kellon suojattua poisto toimintoa. Tämän toiminnon avulla voit tyhjentää laitteen käyttäjämuistin kokonaan. Jumpmaster-tila laskee hyppäyssijainnit armeijan ohjeiden mukaaan ja auttaa sinua navigoimaan kohteeseen hypyn jälkeen.

Garmin Tactix Delta Solar älykello 010-02357-11 sisältää taktisten ominaisuuksien lisäksi laajan kirjon urheiluun tähtääviä ominaisuuksia. Kellosta löytyy laaja kirjo esiladattuja suoritusprofiileja eri urheilulajeihin. Kellosta voit seurata halutessasi animoituja harjoituksia. Näet esimerkit harjoituksista kellon näytöltä ja voit toistaa niitä itse. Garmin Tactix Delta Sapphire -kellosta löytyy useita ominaisuuksia suorituskyvyn mittaukseen. Näitä ovat esimerkiksi. juoksun dynamiikkatiedot sekä maksimaalisen hapenottokyvyn mittaus. Kellon Pacepro -tekniikka huomioi kaltevuuden reitin varrella ja opastaa sinua pysymään tahdissa. Tactix Delta mittaa sykettä ranteesta ja rannemittaus toimii myös vedenalla ilman sykevyötä. Sykevyön pystyy kuitenkin yhdistämään myös tähän kelloon. Pulssioksimetri mittaa kehon hapenkäyttöä ja käyttää tätä unenseurannan tarkempaan arviointiin. Laitteen hengityksen seurannan avulla pystyt seuraamaan hengitystä päviän mittaan sekä nukkuessasi.

Garmin Tactix Delta Solar sisältää myös useita ominaisuuksia ulkoiluun. Kello hyödyntää useita maailmanlaajuisia satelliittipaikannusjärjestelmiä(GPS, GLONASS ja Galilea). Näin paikannus toimii taatusti myös haastavassa ympäristössä. Kellossa löytyy myös ABC-anturit, joihin kuuuluvat ilmanpainemittaru, korkeusmittari sekä kolmiakselinen sähköinen kompassi. Jos olet kaukana luonnossa ja et pääse lataamaan kelloasi voit asettaa sen virransäästötilaan. Virransäästötilassa kello harventaa GPS paikannuksen väliä ja käyttää siihen vähän virtaa. Virransäästötila saa virran riittämään useammaksi viikoksi. Kelloon on esiladattu TopoActive kartat, joiden avulla voit navigoida. Navigointi toimii käännöskohtaisesti, joten kello ilmaisee seuraavan käännöksen etukäteen. Määrittämällä kuljettavan matkan saat reittiehdotuksia, joita seuraamalla voit palata lähtöpisteeseen. Voit hyödyntää kelloa myös laskettelussa ja golffissa. Kelloon on esiladattu laskettelukeskuskartat yli 2000 laskettelu keskuksesta ja tämän lisäksi kelloon on esiladattu yli 41000 golfkenttää.

Tämä älykello sisältää tärkeimmät ominaisuudet päivittäiseen käyttöön. Saat älykkäät ilmoitukset (sähköpostit, tekstiviestit ja hälytykset) suoraan kelloon, kun se on pariliitetty yhteensopivaan puhelimeen. Kelloon voit tallentaa enintään 2000 kappeltta ja tämän lisäksi voit käyttää suoratoistopalveluita, kuten Spotify. Voit kuunnella musiikkia yhdistämällä Bluetooth kuulokkeet kelloon. Lähimaksu onnistuu myös kätevästi Garmin Pay sovelluksella, mikäli pankkisi kortit ovat yhteensopivia Garmin Pay ominaisuuden kanssa. Tarkista Garmin Pay -toiminnon saatavuus omille korteillesi klikkaamalla tästä.

Garmin-laitteet eivät ole yhteensopivia Huawei-älypuhelinten kanssa. Puhelin, sekä laite saattavat toimia yhdessä, mutta voivat vaatia säännöllistä Bluetooth-vianetsintää.

Kello painaa 98 grammaa ja kellon rungon leveys on 51 mm ja paksuus 14,9 mm. Pakkaus sisältää: Garmin Tactix Delta Solar, musta nylon- ja silikoniranneke, lataus-/datakaapeli sekä pikaohje.

 

Lisätietoja
SKU 42370
Brändi Garmin
Koneisto Eco-Drive / Solar
Ominaisuudet Rannesykemittaus, GPS (sisäänrakennettu), Barometri, Askelmittari, Kalorikulutus, Unenseuranta, Spotify-tuki
Ominaisuudet Ajanotto / Kronografi, Digitaalinäyttö, GPS-aika, Herätys, Multifunction, Päivyri, Perpetual
Lasi Mineraalilasi
Muoto Pyöreä
Ranneke Kangas / Nylon
Rungon väri Musta
Rungon leveys 51
Rannekkeen väri Musta
Taulun väri LCD
Vesitiiveys 100m / 10atm
Kategoria Miesten kellot, Naisten kellot
Materiaali Muovi
Takuu 2 vuotta
mpn 010-02357-11
payments-logo
2020 All rights reserved.