Garmin valkoinen Quick release -silikoniranneke 18mm 010-12932-02

29,95 €
Toimitusaika 1-2 arkipäivää
Varastossa (Määrä: 5+)
SKU
34914
Muut mallit

Garmin valkoinen Quick release -silikoniranneke 18mm 010-12932-02. Rannekkeen silikoniosa on valkoinen ja solki punakullan värinen. Pakkaus sisältää rannekkeen. Kiinnitys tapahtuu pikajousinastoilla, joten työkaluja ei tarvita. Sopii ranteisiin, joiden ympärysmitta on välillä 110-195mm.

Yhteensopivat Garmin laitteet:

  • Vivoactive 4S
  • Vivomove 3S

Käyttö ja huolto

Suosittelemme, että puhdistat silikoni- tai TPU-elastomeerihihnan säännöllisesti, jotta siihen ei kerry hikijäämiä tai muuta likaa. Voit puhdistaa hihnan esimerkiksi emulsio-, aurinkovoide- ja hyönteismyrkkyjäämistä spriillä ja nukkaamattomalla liinalla. Huuhtele hihna sen jälkeen vedellä. Anna hihnan kuivua ennen käyttöä. Kellon rungon voi huuhdella vedellä tai puhdistaa kostutetulla nukkaamattomalla liinalla.

Garmin-kellojen hihnan on hyvä olla riittävän löysällä, jotta se pääsee liikkumaan ranteessa. Rannesykemittarit kannattaa kuitenkin kiinnittää ranteeseen tiukemmin suorituksen ajaksi. Huuhtele laite perusteellisesti ja anna sen kuivua, kun se on altistunut hielle harjoituksen aikana tai vedelle uinnin tai suihkun aikana. Jos laite altistuu pitkään kosteudelle, se saattaa ärsyttää ihoa käytössä. Muista myös antaa ihon levätä välillä esim. siirtämällä laitetta ranteesta toiseen. Välttämällä seuraavia kemikaaleja voit estää laitteen pinnan muutokset ja ihoärsytyksen: hyönteiskarkotteet, kosteusvoiteet ja -emulsiot, rasvat, parfyymit, käsihuuhteet, saippuat, aurinkovoiteet.

Huom. Jos toimit edellä mainittujen vinkkien mukaisesti, Garmin-laitteen käyttämisen ei pitäisi aiheuttaa ongelmia. Jos ihosi kuitenkin alkaa punoittaa tai ärsyyntyä, lopeta laitteen käyttö, kunnes iho paranee. Puhdista laite ja hihna perusteellisesti asianmukaisten käyttö- ja huolto-ohjeiden mukaisesti. Jos oireet jatkuvat, ota yhteys lääkäriin tai ihotautilääkäriin.

Lisätietoja
SKU 34914
Brändi Garmin
Yhteensopivuus Garmin Vivoactive 4S, Garmin Vivomove 3S
Ranneke Kumi / Silikoni
Rannekkeen leveys 18mm
Rannekkeen pituus 110 - 195 mm
Takuu 2 vuotta
mpn 010-12932-02
payments-logo
2021 Keskisen Kello Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.