Garmin Vivofit 4

d:Garmin Vivofit 4 on edullinen ja kätevä aktiivisuusranneke, jossa on yli vuoden paristonkesto. Vivofit 4 seuraa aktiivisuuttasi ja koska se on paristokäyttöinen ei sinun tarvitse olla latailemassa sitä kokoaikaa, kuten akkukäyttöisiä laitteita. Laitetta on saatavilla kahta eri koko: peruskoko sopii ranteeseen, jonka ympärysmitta on välillä 122-188mm ja XL koko sopii ranteeseen, jonka ympärysmitta on välillä 148-215mm. Garmin Vivofit 4 on myös vesitiivis eli sitä voit pitää kädessä uidessasi ja suihkussa ollessasi. Laitteen näyttöä voit mukauttaa erilaisilla teksteillä, väreillä ja kellotauluilla. Vivofit 4 sisältää lisäksi käteviä ominaisuuksia, jotka auttavat sinua päivittäisessä toiminnassa: Sääwidgetistä näet kätevästi millaista säätä on luvassa, voit käyttää rannelaitettasi puhelimen etsimiseen, voit laittaa ajastimen joka muistuttaa sinua tietyn ajan kuluttua ja näiden lisäksi voit asettaa sovelluksesta hälytyksen, joka käynnityy laitteessa. Vivofit 4 seuraa aktiivisuuttasi monipuolisesti. Se seuraa askeleitasi, kuljettua matkaa, kulutettuja kaloreita sekä untasi. Näiden lisäksi laite seuraa myös toimettomuuttasi. Värikäs liikkumispalkki täyttyy pikkuhiljaa ja muistuttaa sinua liikkumisen tärkeydestä. Palkki nollaantuu muutaman minuutin kävelyllä. Vivofit 4 asettaa sinulle myös askeltavoitteita. Se mittaa ja seuraa aktiivisuustasosi ja säätelee tavoitteita näiden perusteella. Synkronoimalla Garmin Vivofit 4 laitteen puhelmesi Garmin Connect applikaatioon saat paljon lisähyötyjä. Saat ladattu aktiivisuustiedot rannelaitteestasi suoraan applikaation ja näet sieltä paljon lisätietoja ja selkeitä taulukoita aktiivisuudestasi. Voit myös vertailla päiväkohtaisia tuloksia keskenään helposti. Yhteensopivat laitteet Pakkauksessa: Vivofit 4 Pikaopas

Sku: 29679

;
76,55 €
Garmin Vivofit 4 4 8
-14%

Garmin Vivofit 4

Garmin Vivofit 4

Tuotekoodi: 29679

Garmin Vivofit 4 4 8

Varastossa (Määrä: 3) Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

89,00 €

76,55 €

Tuotekuvaus

Garmin Vivofit 4 on edullinen ja kätevä aktiivisuusranneke, jossa on yli vuoden paristonkesto. Vivofit 4 seuraa aktiivisuuttasi ja koska se on paristokäyttöinen ei sinun tarvitse olla latailemassa sitä kokoaikaa, kuten akkukäyttöisiä laitteita. Laitetta on saatavilla kahta eri koko: peruskoko sopii ranteeseen, jonka ympärysmitta on välillä 122-188mm ja XL koko sopii ranteeseen, jonka ympärysmitta on välillä 148-215mm. Garmin Vivofit 4 on myös vesitiivis eli sitä voit pitää kädessä uidessasi ja suihkussa ollessasi. Laitteen näyttöä voit mukauttaa erilaisilla teksteillä, väreillä ja kellotauluilla. Vivofit 4 sisältää lisäksi käteviä ominaisuuksia, jotka auttavat sinua päivittäisessä toiminnassa: Sääwidgetistä näet kätevästi millaista säätä on luvassa, voit käyttää rannelaitettasi puhelimen etsimiseen, voit laittaa ajastimen joka muistuttaa sinua tietyn ajan kuluttua ja näiden lisäksi voit asettaa sovelluksesta hälytyksen, joka käynnityy laitteessa.

Vivofit 4 seuraa aktiivisuuttasi monipuolisesti. Se seuraa askeleitasi, kuljettua matkaa, kulutettuja kaloreita sekä untasi. Näiden lisäksi laite seuraa myös toimettomuuttasi. Värikäs liikkumispalkki täyttyy pikkuhiljaa ja muistuttaa sinua liikkumisen tärkeydestä. Palkki nollaantuu muutaman minuutin kävelyllä. Vivofit 4 asettaa sinulle myös askeltavoitteita. Se mittaa ja seuraa aktiivisuustasosi ja säätelee tavoitteita näiden perusteella.

Synkronoimalla Garmin Vivofit 4 laitteen puhelmesi Garmin Connect applikaatioon saat paljon lisähyötyjä. Saat ladattu aktiivisuustiedot rannelaitteestasi suoraan applikaation ja näet sieltä paljon lisätietoja ja selkeitä taulukoita aktiivisuudestasi. Voit myös vertailla päiväkohtaisia tuloksia keskenään helposti.

Yhteensopivat laitteet

Pakkauksessa:

  • Vivofit 4
  • Pikaopas

Tekniset tiedot

Tuotenumero 29679
Brändi Garmin
Takuu 2 vuotta

Pieni hetki