Garmin Vivomove HR Premium Black-Silver 010-01850-04

d:Garmin Vivomove HR Premium Black-Silver 010‐01850‐04 Muoti ja fitness kohtaavat niin että kuntoilusta tulee taas muodikasta! Tyylikkäässä hybridiälykellossa on kristallilinssillä varustettu huomaamaton kosketusnäyttö. Kellon viisarit näyttävät ajan ja kun haluat käyttää kellon älyominaisuuksia, kellon viisarit siirtyvät älynäytön tieltä pois. Kun et enää käytä älykellon näyttöä, viisarit siirtyvät takaisin oikeaan aikaan. Kätevää! Tyylikäs Garmin Vivomove HR Premium Black-Silver -kellossa on tyylikäs design. Kellon ranneke on valmistettu aidosta ruskeasta nahasta ja se sopii pituudeltaan 127–204 mm ranteisiin. Kello on vesitiivis 50 metriin saakka, joten tätä kelloa on turvallista käyttää myös uinnin aikana. Kello käyttää virtalähteenä li-ion akkua, jonka käyttövara yhdellä latauksella on älytilaa käytettäessä 5 päivää ja kellotilassa 14 päivää. Älykäs Kellosta löytyy todella paljon erilaisia ominaisuuksia, jotka ovat omiaan juurikin urheilusuorituksien kirjaamiseen ja seuraamiseen. Kellosta löytyy mm. seuraavat ominaisuudet: "Elevate"-rannesykemittari: kello seuraa sykettäsi 24 tuntia vuorokaudessa, etkä tarvitse lenkille lähtiessä erillistä sykevyötä. Kello saa kaikki tarvitsemansa tiedot ranteestasi Hyvinvoinnin ja kuntotason seuranta: kello seuraa yleistä kunto- ja stressitasoasi jatkuvasti. Tarvittaessa voit kellosta laittaa käyntiin hengitysharjoituksia stressitason alentamiseksi. Aktiivisuuden seuranta: kello näyttää askelmäärät, kulutetut kalorit, matkan, sykkeen ja käyttämäsi tehominuutit. "Move IQ": Kellossa on aktiivisuusajastin jota ei matkaan lähtiessä tarvitse erikseen käynnistää. Kun kello tunnistaa suorituksen alkaneeksi, se aloittaa ajanoton automaattisesti. Voit yhdistää älykellon "Garmin Connect" -applikaatioon ja tarkastella päivittäisiä liikuntasuorituksiasi. Yhteysominaisuudet ja älykkäät ilmoitukset: Käyttäessäsi "Garmin Connect" -applikaatiota, voit säätää kellon ja applikaation lataamaan mahdolliset päivitykset puolestasi sekä voit käyttää älykkäitä ilmoituksia ja hallita musiikkia kuntoilun ajan. Aktiiviprofiilit: Jokaiselle liikkujatyypille on kellolla oma profiili, joten jos haet profiilia juoksulle, kävelylle, voimaharjoittelulle tai cardiotreenille, kellosta löytyy ohjeet ja tavoitteet jokaista liikkujaa varten. Edistunyt unen seuranta: Edistynyt unen seuranta ominaisuus mittaa nukkumistasi ja kunkin univaiheen aikaa. Univaiheiden mittaamiseen laite käyttää sykeen vaihteluja. Voit tarkastella unitietojasi Garmin Connect palvelussa.

Sku: 27863

;
249,00 €
Garmin Vivomove HR Premium Black-Silver 010-01850-04 4 12
-22%

Garmin Vivomove HR Premium Black-Silver 010-01850-04

Garmin Vivomove HR Premium Black-Silver 010-01850-04

Tuotekoodi: 27863

Garmin Vivomove HR Premium Black-Silver 010-01850-04 4 12

Varastossa (Määrä: 3)Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

319,00 €

249,00 €

Ilmainen Kaiverrus

Valitettavasti kaivertaminen ei ole mahdollista tähän tuotteeseen.

Tuotekuvaus

Garmin Vivomove HR Premium Black-Silver 010‐01850‐04

Muoti ja fitness kohtaavat niin että kuntoilusta tulee taas muodikasta! Tyylikkäässä hybridiälykellossa on kristallilinssillä varustettu huomaamaton kosketusnäyttö. Kellon viisarit näyttävät ajan ja kun haluat käyttää kellon älyominaisuuksia, kellon viisarit siirtyvät älynäytön tieltä pois. Kun et enää käytä älykellon näyttöä, viisarit siirtyvät takaisin oikeaan aikaan. Kätevää!

Tyylikäs

Garmin Vivomove HR Premium Black-Silver -kellossa on tyylikäs design. Kellon ranneke on valmistettu aidosta ruskeasta nahasta ja se sopii pituudeltaan 127–204 mm ranteisiin. Kello on vesitiivis 50 metriin saakka, joten tätä kelloa on turvallista käyttää myös uinnin aikana. Kello käyttää virtalähteenä li-ion akkua, jonka käyttövara yhdellä latauksella on älytilaa käytettäessä 5 päivää ja kellotilassa 14 päivää.

Älykäs

Kellosta löytyy todella paljon erilaisia ominaisuuksia, jotka ovat omiaan juurikin urheilusuorituksien kirjaamiseen ja seuraamiseen. Kellosta löytyy mm. seuraavat ominaisuudet:

  • "Elevate"-rannesykemittari: kello seuraa sykettäsi 24 tuntia vuorokaudessa, etkä tarvitse lenkille lähtiessä erillistä sykevyötä. Kello saa kaikki tarvitsemansa tiedot ranteestasi
  • Hyvinvoinnin ja kuntotason seuranta: kello seuraa yleistä kunto- ja stressitasoasi jatkuvasti. Tarvittaessa voit kellosta laittaa käyntiin hengitysharjoituksia stressitason alentamiseksi.
  • Aktiivisuuden seuranta: kello näyttää askelmäärät, kulutetut kalorit, matkan, sykkeen ja käyttämäsi tehominuutit.
  • "Move IQ": Kellossa on aktiivisuusajastin jota ei matkaan lähtiessä tarvitse erikseen käynnistää. Kun kello tunnistaa suorituksen alkaneeksi, se aloittaa ajanoton automaattisesti. Voit yhdistää älykellon "Garmin Connect" -applikaatioon ja tarkastella päivittäisiä liikuntasuorituksiasi.
  • Yhteysominaisuudet ja älykkäät ilmoitukset: Käyttäessäsi "Garmin Connect" -applikaatiota, voit säätää kellon ja applikaation lataamaan mahdolliset päivitykset puolestasi sekä voit käyttää älykkäitä ilmoituksia ja hallita musiikkia kuntoilun ajan.
  • Aktiiviprofiilit: Jokaiselle liikkujatyypille on kellolla oma profiili, joten jos haet profiilia juoksulle, kävelylle, voimaharjoittelulle tai cardiotreenille, kellosta löytyy ohjeet ja tavoitteet jokaista liikkujaa varten.
  • Edistunyt unen seuranta: Edistynyt unen seuranta ominaisuus mittaa nukkumistasi ja kunkin univaiheen aikaa. Univaiheiden mittaamiseen laite käyttää sykeen vaihteluja. Voit tarkastella unitietojasi Garmin Connect palvelussa.

tm applikaatio

Jotta saat kaiken irti älykellosi ominaisuuksista, suosittelemme käyttämään "Garmin Connect" -applikaatiota kellon käytön ohessa. Applikaatiota on helppo käyttää: tiiviissä, helposti hahmotettavissa kuvaajissa ja muissa näkymissä voit tarkastella suorituksiasi, seurata edistymistäsi tavoitteitasi kohti. Applikaatiota käyttämällä voit tallentaa ja pitää kirjaa viikottaisista aktiviteeteistasi, saada kehotuksia ja vinkkejä liikuntaan sekä osallistumaan viikottaisiin haasteisiin.  Applikaatio on ladattavissa ilmaiseksi Applen AppStoresta, GooglePlaysta sekä Windows-sovelluskaupasta.

Garmin Connect -sovellus voidaan asentaa laitteisiin, jossa on vähintään Android 4.4 tai iOS 10.0 -käyttöjärjestelmä. Lisäksi Android-laitteissa on oltava vähintään Bluetooth 4.0. Seuraavat puhelinmallit eivät kuitenkaan toimi täydellisesti Garmin-laitteiden kanssa:

Tekniset tiedot

Tuotenumero 27863
Brändi Garmin
Ominaisuudet Rannesykemittaus, Barometri, Askelmittari, Kalorikulutus, Kosketusnäyttö, Unenseuranta
Ominaisuudet Ajanotto / Kronografi, Digitaalinäyttö, Herätys, Päivyri
Lasi Mineraalilasi
Muoto Pyöreä
Ranneke Nahka
Rungon väri Hopea/harmaa
Rungon leveys 43 mm
Rannekkeen leveys 20mm
Rannekkeen väri Ruskea
Taulun väri Musta
Vesitiiveys 50m / 5atm
Materiaali Muovi, Ruostumaton teräs
Takuu 2 vuotta

Pieni hetki