Garmin Vivosmart 4

119,00 € 99,00 € Säästät: 20,00 €
Varastossa
SKU
32861

Garmin Vivosmart 4 -aktiivisuusranneke tukee sinua matkallasi kohti terveellisempiä elämäntapoja. Sekä kuntoilua että lepoa seuraava ranneke tarkkailee päivittäistä elämäntyyliäsi ja auttaa pitämään sen tasapainossa. Terveys ja hyvinvointi kohoavat Vivosmart 4:n opastuksella kuin itsestään. Jo pienetkin muutokset auttavat jaksamaan arjessa paremmin ja aktiivisuusranneke kädessäsi panostatkin näihin pieniin asioihin enemmän - aivan huomaamattasi. Ranneketta on saatavilla 2 koko. Peruskoko sopiin ranteisiin joiden 122-188mm ja XL koko ranteisiin joiden ympärysmitta on 148-215mm.

Trendikäs ja optimaalinen muotoilu. Ohuen rannekkeen ei tarvitse tarkoittaa heikkoa akunkestoa. Vivosmart 4 jaksaa rinnallasi ilman latausta jopa 7 päivää, mikäli pulssioksimetrin unenseuranta ei ole käytössä. Lisäksi laitteen näyttö on päällä vain kun sitä tarvitset ja säätää itse kirkkautensa ympäristösi valoisuuden mukaan. Ulkonäöltään Vivosmart 4 on ehdottomasti markkinoiden kuumin!

Pulssioksimetri ja unen tarkkailu. Vivosmart 4 mittaa halutessasi veren happisaturaatiota, joka määrittyy yleisen terveydentilasi ja kuntosi mukaan. Ominaisuutta voi käyttää esim. yksityiskohtaisempaan unen seurantaan. Tämän lisäksi ranneke tarkkailee REM-unen ja kevyen unen vaiheita sekä kehosi liikkeitä yön aikana. Herättyäsi saat tiedoista yhteenvedon, minkä jälkeen voit verrata tilastoja aiempiin öihin Garmin Connect -sovelluksessa.

Body Battery -energianseuranta. Jos tunnet olosi liian väsyneeksi treenaamaan, saatat olla oikeassa. Stressi-, sykevaihtelu-, uni- ja suoritustietojen perusteella tapahtuva energianseuranta kertoo, milloin on hyvä aika liikkua ja milloin on parempi hengähtää ennen seuraavaa harjoitusta. Vivosmart 4:n avulla voit myös analysoida, miten edelliset päivät ovat vaikuttaneet tämän päivän vireyteesi ja tehdä tarvittavia muutoksia tietojen pohjalta.

Stressinhallinta. Vivosmart 4 mittaa stressitasoasi sykevaihtelusi perusteella ja kertoo, onko meneillään oleva päivä esim. rauhallinen, tasapainoinen vai stressaava. Jos meno äityy liian hektiseksi, ranneke hälyyttää värisemällä ja ehdottaa pikaista hengähdyshetkeä kiireen keskelle. Vivosmart 4:n nelivaiheisen hengitystekniikan on todettu rauhoittavan mieltä ja laiteen ohjattua sinut harjoituksen läpi olet jälleen valmiina hyökkäämään päivän kimppuun!

Arkiliikunta. Vivosmart 4 antaa sinulle joka päivä henkilökohtaisen askeltavoitteen ja seuraa tämän jälkeen edistymistäsi reaaliajassa. Lisäksi ranneke pitää kirjaa kiipeämistäsi kerroksista ja polttamistasi kaloreista. Pysyessäsi pitkiä aikoja paikallaan laite muistuttaa sinua palaamaan liikunnan pariin.

Move IQ ja harjoitusten seuranta. Mikäli viihdyt kuntosalilla, olet varmasti joskus unohtanut toisto- tai sarjamääräsi kesken treenin. Enää tämä ei ole ongelma, sillä Vivosmart 4 -aktiivisuusranneke osaa tallentaa suorituksesi automaattisesti - voit siis jättää myös vanhan harjoituspäiväkirjasi kotiin! Laite tallentaa sarjojesi lisäksi jopa käyttämäsi lepoajat, jolloin yksikään yksityiskohta harjoituksesta ei jää huomioimatta.
Jos taas kuntourheilu on enemmän sinun juttusi, tulet rakastamaan Garminin edistyksellistä Move IQ -ominaisuutta. Automaattinen ajanoton käynnistys varmistaa, etteivät satunnaiset muistikatkokset pääse enää häiritsemään juoksu-, uinti- tai pyöräilylenkkiesi huipputulosten tallentumista. Valmiit suoritukset lähetetään Garmin Connect -verkkoyhteisöön, jossa voit tarkastella ja jakaa ennätyksesi ystäviesi kanssa.

Kehon tarkkailu. Vivosmart 4 hyödyntää Elevate -syketietoja ja hapenottokykyarviota määrittääkseen nykyisen kuntotasosi ja kehosi fyysisen iän. Näiden lukemien parantaminen on erittäin motivoivaa ja palkitsevaa. Lisäksi ranneke seuraa sykettäsi suhteessa liikkumiseesi ja varoittaa, mikäli syke pysyy levon aikana liian korkeana.

Älykkäät ilmoitukset ja paljon muuta. Uudesta aktiivisesta elämäntyylistäsi huolimatta pysyt aina ajan tasalla ystäviesi suunnitelmista, kiitos Vivosmart 4:n entistä kätevämpien ilmoitusten. Viestit ja yhteisöpalvelujen uusimmat kommentit ovat luettavissa suoraan ranteestasi ja Android-käyttäjillä jopa vastaaminen valmiilla tekstivastauksilla on nyt mahdollista - täysin ilman puhelinta! Säätiedot, musiikin hallinta ja puhelimen jäljitys ovat muita Vivosmart 4:n hyödyllisiä ominaisuuksia.

Garmin-laitteet eivät ole yhteensopivia Huawei-älypuhelinten kanssa. Puhelin, sekä laite saattavat toimia yhdessä, mutta voivat vaatia säännöllistä Bluetooth-vianetsintää.

Garmin Connect -verkkoyhteisö. Vivosmart 4 -aktiivisuusranneke siirtää suoritustietosi automaattisesti Garmin Connect -palveluun, jossa voit tutkia omien saavutustesi lisäksi myös muiden käyttäjien tuloksia. Osallistu haasteisiin, voita uusia ansiomerkkejä ja jaa kovimmat suorituksesi myös muihin yhteisöpalveluihin. Tervehenkinen kilpailu on loistava tapa saada uutta puhtia harjoitteluun!

Pakkaus sisältää laitteen lisäksi ohjekirjan sekä lataus-/datakaapelin.

Lisätietoja
SKU 32861
Brändi Garmin
Ominaisuudet Rannesykemittaus, Barometri, Askelmittari, Kalorikulutus, Unenseuranta
Ominaisuudet Ajanotto / Kronografi, Digitaalinäyttö, Herätys, Päivyri
Lasi Muovi
Muoto Suorakulmio
Ranneke Kumi / Silikoni
Rungon väri Musta, Muut värit
Rungon leveys 15
Vesitiiveys 50m / 5atm
Materiaali Alumiini, Muovi
Takuu 2 vuotta
payments-logo
2020 All rights reserved.