Gaura Pearls korvakorut MD186K

d:Näyttävillä Gaura Pearls MD186K helmikorvakoruilla saat luotua tyylikkään kokonaisuuden. Korvakorut edustavat modernia muotoilua ja näyttävää designia. Koruissa on käytetty aitoja valkoisia viljeltyjä makeanvedenhelmiä, joiden koko on 8,5-9 mm. Korvakorut on valmistettu hopeasta ja kivet ovat kirkkaita zirkonioita. Korvakorujen korkeus on 36 mm. Gaura Pearls korut on valmistettu aidoista viljellyistä makeanvedenhelmistä ja rodinoidusta hopeasta. Helmi on kiinnitetty tapilla ja liimalla. Koru edustaa laadukasta käsityötä ja kaunista viimeistelyä.

Sku: 34589

;
145,00 €

Gaura Pearls korvakorut MD186K

Gaura Pearls korvakorut MD186K

Tuotekoodi: 34589

Gaura Pearls korvakorut MD186K 0 0

Varastossa (Määrä: 1)Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

145,00 €
Ilmainen Kaiverrus

Valitettavasti kaivertaminen ei ole mahdollista tähän tuotteeseen.

Tuotekuvaus

Näyttävillä Gaura Pearls MD186K helmikorvakoruilla saat luotua tyylikkään kokonaisuuden. Korvakorut edustavat modernia muotoilua ja näyttävää designia. Koruissa on käytetty aitoja valkoisia viljeltyjä makeanvedenhelmiä, joiden koko on 8,5-9 mm. Korvakorut on valmistettu hopeasta ja kivet ovat kirkkaita zirkonioita. Korvakorujen korkeus on 36 mm.

Gaura Pearls korut on valmistettu aidoista viljellyistä makeanvedenhelmistä ja rodinoidusta hopeasta. Helmi on kiinnitetty tapilla ja liimalla. Koru edustaa laadukasta käsityötä ja kaunista viimeistelyä.

Tekniset tiedot

Tuotenumero 34589
Brändi Gaura Pearls
Kategoria Naisten korut
Kiven tyyppi Helmi, Zirkonia
Korun tyyppi Korvakorut
Materiaali Hopea
Väri Hopea, Valkoinen
mpn MD186K

Pieni hetki