GUESS Chelsea W1209L3 Rose Gold

d:GUESS Chelsea W1209L3 Rose Gold -rannekello ei tee itsestään suurta numeroa, mutta täydentää upeasti jokaista vaatekaapistasi löytyvää asua. Siisti, teräksinen muotoilu ja siron naisellinen profiili luovat yhdessä kerrassaan vaikuttavan kokonaisuuden. Zirkonioin koristeltu kehä reunustaa hillityn valkoista kellotaulua niin ikään kauniisti. Kellon rungon halkaisija on 31 mm ja rannekkeen leveys 14 mm. Saatavilla myös kullan ja hopean sävyissä. Kaikille GUESS-kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 20 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Sku: 33645

;
149,00 €
-25%

GUESS Chelsea W1209L3 Rose Gold

GUESS Chelsea W1209L3 Rose Gold

Tuotekoodi: 33645

GUESS Chelsea W1209L3 Rose Gold 0 0

Väliaikaisesti loppu

199,00 €

149,00 €

Tuotekuvaus

GUESS Chelsea W1209L3 Rose Gold -rannekello ei tee itsestään suurta numeroa, mutta täydentää upeasti jokaista vaatekaapistasi löytyvää asua. Siisti, teräksinen muotoilu ja siron naisellinen profiili luovat yhdessä kerrassaan vaikuttavan kokonaisuuden. Zirkonioin koristeltu kehä reunustaa hillityn valkoista kellotaulua niin ikään kauniisti. Kellon rungon halkaisija on 31 mm ja rannekkeen leveys 14 mm. Saatavilla myös kullan ja hopean sävyissä.

Kaikille GUESS-kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 20 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Tekniset tiedot

Tuotenumero 33645
Brändi GUESS
Kaiverrus 20
Koneisto Kvartsi (paristo)
Lasi Mineraalilasi
Muoto Pyöreä
Ranneke Ruostumaton teräs
Rannekkeen leveys 14mm
Rannekkeen väri Punakulta
Rungon leveys 31 mm
Taulun väri Valkoinen
Vesitiiveys Roiskevesitiivis / 30m
Kategoria Naisten kellot
Materiaali Ruostumaton teräs
Rungon väri Punakulta
Takuu 2 vuotta
mpn W1209L3

Pieni hetki