HONOR MagicWatch 2 Sakura Gold 42 mm on poistunut Suomen maahantuojan valikoimista

Emme valitettavasti saa tätä tuotetta enää lisää. Selaa vastaavia tuotteita alapuolelta.

HONOR MagicWatch 2 Sakura Gold 42 mm

199,00 € 188,90 € Säästät: 10,10 €
Väliaikaisesti loppu
SKU
40277

Voimme ilmoittaa sähköpostilla, kun tuotetta tulee lisää varastoomme. Voit tilata ilmoituksen antamalla sähköpostiosoitteesi.

HONOR MagicWatch 2 Sakura Gold 42 mm – täydellinen kuntoilu- ja hyvinvointivalmentaja

HONOR MagicWatch 2 -älykello on muotoilultaan sporttinen, minimalistinen ja tyylikäs. Kellon 316L ruostumattomasta teräksestä valmistettu ulkokuori on kestävä, jonka vuoksi älykello on vähemmän altis jokapäiväisen käytön aiheuttamille kolhuille ja naarmuille. 42 mm leveä runko, “Always-On Display” -ominaisuuden vuoksi aina valaistu 1,2 tuuman AMOLED-näyttö sekä personoidut kellotaulut luovat tyylikkään kokonaisuuden. Voit myös tallentaa MagicWatch 2 Sakura Goldiin useita kuvia, jolloin näet joka kerta eri taustakuvan, kun käännät rannettasi. Huom! Valitettavasti iOS ei tue tätä toimintoa tällä hetkellä.

Jopa viikon akunkesto

MagicWatch 2 -rannekellon sisältä löytyy Huawein itse kehittämä Kirin A1 -järjestelmäpiiri, jonka vuoksi akunkesto on nyt entistäkin parempi. HONORin omien laboratoriotestausten perusteella akunkesto on jopa 7 päivää, mutta todellinen akunkesto toki riippuu kellon todellisesta käytöstä.

Sisäänrakennetut kuntoiluohjelmat ääniohjauksella

Magicwatch 2:sta löytyy 15 ulko- ja sisätilojen aktiviteettia. Kaikissa kuntoiluohjelmissa on mukana englanninkielinen ääniohjaus, joka antaa sinulle vinkkejä reaaliajassa. Sisäänrakennettuna on 13 erilaista juoksuharjoitusta sisältä ohjelma, josta löydät valmiit lenkit eri vaatimustasoilla. Näin tulet kasvattamaan omaa kuntoasi heti alusta lähtien kätevästi.

Et tarvitse älypuhelinta mukaan treeneihin, sillä kellon kaksitaajuinen satelliittipaikannusjärjestelmä tallentaa sekä nopeutesi että reittisi tarkasti, kun juokset, kävelet tai pyöräilet. Korkeusmittari mittaa jatkuvasti korkeuserot patikoidessa tai vuorikiipeillessä. Otathan huomioon, että kaksitaajuinen satelliittipaikannusjärjestelmä toimii vain tiettyjen ulkoaktiviteettien kanssa.

Sakura Gold MagicWatch 2 on vesitiivis aina 50 metriin saakka. Voit siis huoletta ottaa sykekellon ranteeseesi uimisen ajaksi. HUAWEI TruSeen™ 3.5:n ansiosta kello tarkkailee uinnin aikana niin sykettäsi, matkaa, kalorinkulutustasi, nopeuttasi sekä SWOLF-tuloksia. SWOLF lasketaan laskemalla yhteen allasvälin uimiseen käytetty aika ja vetojen lukumäärä. Se mittaa käytännössä sinun uintitehokkuuttasi. Uinnin, etenkin merevedessä uinnin, jälkeen huuhdo ranneke puhtaalla vedellä ja kuivaa se. Näin pidennät sen käyttöikää.

Firstbeatin teknologian avulla oikeaoppista palautumista

MagicWatch 2 Sakura Gold käyttää suomalaisen Firstbeatin teknologiaa harjoitusten ja palautumisen seuraamisessa. Monet innostuvat kuntoilusta toden teolla, mutta laiminlyövät oikeaoppisen palautumisen. Älykello auttaa sinua jatkossa löytämään harjoitusten ja palautumisen täydellisen tasapainon maksimaalisen hapenottokyvyn eli VO2Maxin sekä anaerobisen ja aerobisen harjoittelun tulosten seurannalla.

Stressin ja unen seuranta

HONOR MagicWatch 2:sta löytyy sekä stressin- että unen seuranta. Voit lievittää stressiä HUAWEI TruRelax™ -teknologian avulla. TruRelaxista löytyy erilaisia hengitysharjoituksia, joiden avulla pystyt rauhoittumaan entistä paremmin. HUAWEI TruRelax™ on saatavilla Android-laitteille. iOS-laitteet eivät tue toiminnallisuutta. HUAWEI TruSleep™ 2.0 seuraa unenlaatuasi, reaaliaikaista sykettäsi sekä unenaikaista hengitystäsi. Se myös määrittää unenlaatusi tason.

Monipuoliset ominaisuudet etenkin HONOR-älypuhelinten käyttäjille

Mikäli omistat Android-puhelimen, joka tukee HUAWEI Music -ohjelman 12.11.2.X tai uudempaa versiota, on sinulla mahdollisuus myös hallinnoida lempimusiikkiasi suoraan ranteestasi. MagicWatch 2:n sisäinen muisti on kooltaan 4GB, joten voit yhdistää langattomat Bluetooth-kuulokkeesi suoraan älykelloon tarvitsematta älypuhelintasi toiminnon aktivoimiseen. Offline-musiikkia voit tallentaa 2GB asti. MagicWatch 2 yhdistää sinut myöskin säätietoihin ja herätys- tai sekuntikelloon koskematta HONOR-älypuhelimeesi.

Tärkeimmät ominaisuudet:

 • Jopa viikon akunkesto
 • Personoidut kellotaulut (ei iOS)
 • 15 ulko- ja sisätilojen aktiviteettia
 • 13 erilaista juoksuharjoitusta
 • Reaaliaikainen ääniohjaus englanniksi
 • GPS- ja GLONASS-paikannus
 • Sykkeen seuranta
 • Unen seuranta
 • Stressin seuranta (Android-laitteille)
 • Tallentaa ja toistaa jopa 500 kappaletta (Android-laite, joka tukee HUAWEI Music -ohjelman 12.11.2.X versiota tai uudempaa

Tekniset tiedot:

 • 1.2” AMOLED-värinäyttö, resoluutio: 390 x 390, PPI 326
 • Rungon halkaisija 41,8 mm
 • Paino ainoastaan 29 grammaa
 • Ruusukullanvärinen metalliranneke
 • Vedenkestävyys 5 ATM / 50 metriin saakka
Lisätietoja
SKU 40277
Brändi HONOR
Rungon leveys 42 mm
Lasi Muovi
Ranneke Ruostumaton teräs
Rungon väri Punakulta
Rannekkeen väri Punakulta
Taulun väri Musta
Vesitiiviys 50m / 5atm
Kategoria Miesten kellot, Naisten kellot
Materiaali Ruostumaton teräs
Takuu 2 vuotta
mpn 55026768-001

2022 Keskisen Kello Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.