Hopeinen rannekoru sydänlaatta KES.R2/16

d:Kaunis figaroketjulla varustettu ranneketju, jota koristaa sydänriipus sekä pieni laatta, jossa on sydämen muotoinen aukko. Rannekoru on valmistettu 925 sterling-hopeasta. Tyylikäs, siro ketju, on 16cm pitkä ja sen paksuus on 2mm, joten se sopii kapeampaankin ranteeseen. Laataan mitat ovat 18mmx7mm.Voimme kaivertaa veloituksetta rannekorun laattaan. Huomioithan, että kaiverrettava pinta-ala on hyvin pieni, joten siihen mahtuu vain esim. päivänmäärä. Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli, ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta.

Sku: 16721

10,50 €

Hopeinen rannekoru sydänlaatta KES.R2/16

Hopeinen rannekoru sydänlaatta KES.R2/16

Tuotekoodi: 16721

Hopeinen rannekoru sydänlaatta KES.R2/16 0 0

Varastossa (Määrä: 5)Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

14,00 €

10,50 €

Tuotekuvaus

Kaunis figaroketjulla varustettu ranneketju, jota koristaa sydänriipus sekä pieni laatta, jossa on sydämen muotoinen aukko. Rannekoru on valmistettu 925 sterling-hopeasta. Tyylikäs, siro ketju, on 16cm pitkä ja sen paksuus on 2mm, joten se sopii kapeampaankin ranteeseen. Laataan mitat ovat 18mmx7mm.

Voimme kaivertaa veloituksetta rannekorun laattaan. Huomioithan, että kaiverrettava pinta-ala on hyvin pieni, joten siihen mahtuu vain esim. päivänmäärä. Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli, ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta.

Tekniset tiedot

Tuotenumero 16721
Kaiverrus 10
Kategoria Naisten korut
Kiven tyyppi Ei kiveä
Korun tyyppi Rannekorut
Materiaali Hopea
Väri Hopea
mpn KES.R2/16

Pieni hetki