House of Elliott Celia kaulakoru

d:House of Elliottin kaunista Celia-kaulakorua voi käyttää monella eri tavalla. Juhlapuvun kanssa tämä helminauha on käyttövalmis sellaisenaan, kun taas arkisemmissa tilaisuuksissa samasta korusta saa loihdittua helposti yhden kevyemmän kaulakorun ja yhden kietaisurannekorun. Materiaali- ja väriyhdistelmiensä ansiosta Celia on upean yksilöllinen asuste. Lisäksi korun helmiriipus on irrotettavissa. Kaikki House of Elliott -tuotteet ovat aitoa suomalaista designia. Celia-kaulakoru on valmistettu seashell-helmistä, viljellyistä makeanvedenhelmistä ja kirkkaista kristalleista. Helmien koko on 8-12 mm ja korun pituus n. 90 cm. Toimitus valmistajan alkuperäisessä lahjapussissa.

Sku: 33132

;
89,00 €
    • House of Elliott Celia kaulakoru on poistunut Suomen maahantuojan valikoimista

      Emme valitettavasti saa tätä tuotetta enää lisää. Selaa vastaavia tuotteita alapuolelta.

House of Elliott Celia kaulakoru

House of Elliott Celia kaulakoru

Tuotekoodi: 33132

House of Elliott Celia kaulakoru 0 0

Tuote on poistunut valmistajan valikoimasta

119,00 €

89,00 €

Tuotekuvaus

House of Elliottin kaunista Celia-kaulakorua voi käyttää monella eri tavalla. Juhlapuvun kanssa tämä helminauha on käyttövalmis sellaisenaan, kun taas arkisemmissa tilaisuuksissa samasta korusta saa loihdittua helposti yhden kevyemmän kaulakorun ja yhden kietaisurannekorun. Materiaali- ja väriyhdistelmiensä ansiosta Celia on upean yksilöllinen asuste. Lisäksi korun helmiriipus on irrotettavissa.

Kaikki House of Elliott -tuotteet ovat aitoa suomalaista designia. Celia-kaulakoru on valmistettu seashell-helmistä, viljellyistä makeanvedenhelmistä ja kirkkaista kristalleista. Helmien koko on 8-12 mm ja korun pituus n. 90 cm. Toimitus valmistajan alkuperäisessä lahjapussissa.

Tekniset tiedot

Tuotenumero 33132
Brändi House of Elliott
Kategoria Naisten korut
Kiven tyyppi Helmi, Kristalli
Korun tyyppi Kaulakorut
Väri Hopea

Pieni hetki