House of Elliott Clara Suomi Edition kaulakoru

d:House of Elliott Clara Suomi Edition -kaulakorussa säteilevät ihanat sinisen, valkoisen ja mustan sävyt. Koru on suunniteltu pilke silmäkulmassa, materiaaleja, värejä ja erikokoisia helmiä yhdistellen. Lopputuloksena on perinteinen helmikaulakoru modernilla tvistillä. Clara-kaulakoru on osa House of Elliottin vaikuttavaa Suomi-mallistoa. Tämä malli sopii parhaiten v-aukkoisen yläosan kumppaniksi ja myös korun riipus on helposti vaihdettavissa. Kaikki House of Elliott -tuotteet ovat aitoa suomalaista designia. Clara-kaulakoru on valmistettu seashell-helmistä ja kirkkaista kristalleista. Helmien koko on 8-15 mm ja korun pituus n. 50 cm. Toimitus valmistajan alkuperäisessä lahjapussissa.

Sku: 33135

;
51,00 €
    • House of Elliott Clara Suomi Edition kaulakoru on poistunut Suomen maahantuojan valikoimista

      Emme valitettavasti saa tätä tuotetta enää lisää. Selaa vastaavia tuotteita alapuolelta.

House of Elliott Clara Suomi Edition kaulakoru

House of Elliott Clara Suomi Edition kaulakoru

Tuotekoodi: 33135

House of Elliott Clara Suomi Edition kaulakoru 0 0

Tuote on poistunut valmistajan valikoimasta

69,00 €

51,00 €

Tuotekuvaus

House of Elliott Clara Suomi Edition -kaulakorussa säteilevät ihanat sinisen, valkoisen ja mustan sävyt. Koru on suunniteltu pilke silmäkulmassa, materiaaleja, värejä ja erikokoisia helmiä yhdistellen. Lopputuloksena on perinteinen helmikaulakoru modernilla tvistillä. Clara-kaulakoru on osa House of Elliottin vaikuttavaa Suomi-mallistoa. Tämä malli sopii parhaiten v-aukkoisen yläosan kumppaniksi ja myös korun riipus on helposti vaihdettavissa.

Kaikki House of Elliott -tuotteet ovat aitoa suomalaista designia. Clara-kaulakoru on valmistettu seashell-helmistä ja kirkkaista kristalleista. Helmien koko on 8-15 mm ja korun pituus n. 50 cm. Toimitus valmistajan alkuperäisessä lahjapussissa.

Tekniset tiedot

Tuotenumero 33135
Brändi House of Elliott
Kategoria Naisten korut
Kiven tyyppi Helmi, Kristalli
Korun tyyppi Kaulakorut
Väri Harmaa, Hopea, Musta, Sininen, Valkoinen

Pieni hetki