House of Elliott Clara Suomi Edition rannekoru

d:House of Elliott Clara Suomi Edition -rannekorussa säteilevät ihanat sinisen, valkoisen ja mustan sävyt. Koru on suunniteltu pilke silmäkulmassa, materiaaleja, värejä ja erikokoisia helmiä yhdistellen. Lopputuloksena on perinteinen helmirannekoru modernilla tvistillä. Tämä upea luomus on osa House of Elliottin vaikuttavaa Suomi-mallistoa. Kaikki House of Elliott -tuotteet ovat aitoa suomalaista designia. Clara-rannekoru on valmistettu seashell-helmistä ja kirkkaista kristalleista. Elastisuutensa ansiosta koru sopii mainiosti kaikenkokoisiin ranteisiin. Toimitus valmistajan alkuperäisessä lahjapussissa.

Sku: 33140

;
29,00 €
    • House of Elliott Clara Suomi Edition rannekoru on poistunut Suomen maahantuojan valikoimista

      Emme valitettavasti saa tätä tuotetta enää lisää. Selaa vastaavia tuotteita alapuolelta.

House of Elliott Clara Suomi Edition rannekoru

House of Elliott Clara Suomi Edition rannekoru

Tuotekoodi: 33140

House of Elliott Clara Suomi Edition rannekoru 0 0

Tuote on poistunut valmistajan valikoimasta

39,00 €

29,00 €

Tuotekuvaus

House of Elliott Clara Suomi Edition -rannekorussa säteilevät ihanat sinisen, valkoisen ja mustan sävyt. Koru on suunniteltu pilke silmäkulmassa, materiaaleja, värejä ja erikokoisia helmiä yhdistellen. Lopputuloksena on perinteinen helmirannekoru modernilla tvistillä. Tämä upea luomus on osa House of Elliottin vaikuttavaa Suomi-mallistoa.

Kaikki House of Elliott -tuotteet ovat aitoa suomalaista designia. Clara-rannekoru on valmistettu seashell-helmistä ja kirkkaista kristalleista. Elastisuutensa ansiosta koru sopii mainiosti kaikenkokoisiin ranteisiin. Toimitus valmistajan alkuperäisessä lahjapussissa.

Tekniset tiedot

Tuotenumero 33140
Brändi House of Elliott
Kategoria Naisten korut
Kiven tyyppi Helmi, Kristalli
Korun tyyppi Rannekorut
Väri Hopea, Musta, Sininen, Valkoinen

Pieni hetki