House of Elliott Clara XL Suomi Edition kaulakoru

d:House of Elliottin taiteilema Clara XL Suomi Edition on todella näyttävä juhlakoru. Petroolinsiniset helmet taittavat kauniisti valoa ja säteilevät sinisen eri sävyissä. Korun riipus on myös helposti vaihdettavissa. Tämä malli on osa House of Elliottin vaikuttavaa Suomi-mallistoa ja se sopii parhaiten v-aukkoisen yläosan kumppaniksi. Kaikki House of Elliott -tuotteet ovat aitoa suomalaista designia. Clara XL -kaulakoru on valmistettu laadukkaista seashell-helmistä, jotka ovat kooltaan n. 18 mm. Korun pituus puolestaan on n. 45 cm. Toimitus valmistajan alkuperäisessä lahjapussissa.

Sku: 33136

;
111,00 €
-26%

House of Elliott Clara XL Suomi Edition kaulakoru

House of Elliott Clara XL Suomi Edition kaulakoru

Tuotekoodi: 33136

House of Elliott Clara XL Suomi Edition kaulakoru 0 0

Varastossa (Määrä: 1)Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

149,00 €

111,00 €

Ilmainen Kaiverrus

Valitettavasti kaivertaminen ei ole mahdollista tähän tuotteeseen.

Tuotekuvaus

House of Elliottin taiteilema Clara XL Suomi Edition on todella näyttävä juhlakoru. Petroolinsiniset helmet taittavat kauniisti valoa ja säteilevät sinisen eri sävyissä. Korun riipus on myös helposti vaihdettavissa. Tämä malli on osa House of Elliottin vaikuttavaa Suomi-mallistoa ja se sopii parhaiten v-aukkoisen yläosan kumppaniksi.

Kaikki House of Elliott -tuotteet ovat aitoa suomalaista designia. Clara XL -kaulakoru on valmistettu laadukkaista seashell-helmistä, jotka ovat kooltaan n. 18 mm. Korun pituus puolestaan on n. 45 cm. Toimitus valmistajan alkuperäisessä lahjapussissa.

Tekniset tiedot

Tuotenumero 33136
Brändi House of Elliott
Kategoria Naisten korut
Kiven tyyppi Helmi
Korun tyyppi Kaulakorut
Väri Sininen, Valkoinen

Pieni hetki