House of Elliott Edwina kaulakoru

d:House of Elliott ‌Edwina on perinteinen helmikaulakoru, jonka lukitus tekee siitä erittäin monikäyttöisen. Magneetilla toimivan lukituksen ansiosta korun voi kiinnittää mistä kohdasta tahansa. Sen voi esimerkiksi kiertää kaulan ympärille choker-tyylillä tai jättää osan helminauhasta roikkumaan kauniiksi hännäksi. Koru sopii mainiosti niin arkeen kuin juhlaan ja näyttää erityisen upealta avoselkäisen yläosan kanssa. Kaikki House of Elliott -tuotteet ovat aitoa suomalaista designia. Edwina-kaulakoru on valmistettu seashell-helmistä, sterling-hopeasta ja kirkkaista zirkonioista. Helmien koko on 8 mm ja korun pituus n. 60 cm. Toimitus valmistajan alkuperäisessä lahjapussissa.

Sku: 33131

;
66,00 €
-26%

House of Elliott Edwina kaulakoru

House of Elliott Edwina kaulakoru

Tuotekoodi: 33131

House of Elliott Edwina kaulakoru 0 0

Varastossa (Määrä: 3)Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

89,00 €

66,00 €

Ilmainen Kaiverrus

Valitettavasti kaivertaminen ei ole mahdollista tähän tuotteeseen.

Tuotekuvaus

House of Elliott ‌Edwina on perinteinen helmikaulakoru, jonka lukitus tekee siitä erittäin monikäyttöisen. Magneetilla toimivan lukituksen ansiosta korun voi kiinnittää mistä kohdasta tahansa. Sen voi esimerkiksi kiertää kaulan ympärille choker-tyylillä tai jättää osan helminauhasta roikkumaan kauniiksi hännäksi. Koru sopii mainiosti niin arkeen kuin juhlaan ja näyttää erityisen upealta avoselkäisen yläosan kanssa.

Kaikki House of Elliott -tuotteet ovat aitoa suomalaista designia. Edwina-kaulakoru on valmistettu seashell-helmistä, sterling-hopeasta ja kirkkaista zirkonioista. Helmien koko on 8 mm ja korun pituus n. 60 cm. Toimitus valmistajan alkuperäisessä lahjapussissa.

Tekniset tiedot

Tuotenumero 33131
Brändi House of Elliott
Kategoria Naisten korut
Kiven tyyppi Helmi, Zirkonia
Korun tyyppi Kaulakorut
Materiaali Hopea
Väri Hopea

Pieni hetki