House of Elliott Ellen kaulakoru

d:‌House of Elliott Ellen on pirteä helmikaulakoru, joka on saanut tyylikkään modernin vivahteen. Hopeapalaset helmien välissä kimaltavat iloisesti auringonvalossa. Tämä nuorekas koru on erinomainen valinta niin töihin kuin vapaa-aikaankin. Kaikki House of Elliott -tuotteet ovat aitoa suomalaista designia. Ellen-kaulakoru on valmistettu seashell-helmistä, viljellyistä makeanvedenhelmistä ja sterling-hopeasta. Helmien koko on 8-12 mm ja korun pituus n. 45 cm. Toimitus valmistajan alkuperäisessä lahjapussissa.

Sku: 33133

;
51,00 €
House of Elliott Ellen kaulakoru 5 1
-26%

House of Elliott Ellen kaulakoru

House of Elliott Ellen kaulakoru

Tuotekoodi: 33133

House of Elliott Ellen kaulakoru 5 1

Varastossa (Määrä: 1)Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

69,00 €

51,00 €

Ilmainen Kaiverrus

Valitettavasti kaivertaminen ei ole mahdollista tähän tuotteeseen.

Tuotekuvaus

‌House of Elliott Ellen on pirteä helmikaulakoru, joka on saanut tyylikkään modernin vivahteen. Hopeapalaset helmien välissä kimaltavat iloisesti auringonvalossa. Tämä nuorekas koru on erinomainen valinta niin töihin kuin vapaa-aikaankin.

Kaikki House of Elliott -tuotteet ovat aitoa suomalaista designia. Ellen-kaulakoru on valmistettu seashell-helmistä, viljellyistä makeanvedenhelmistä ja sterling-hopeasta. Helmien koko on 8-12 mm ja korun pituus n. 45 cm. Toimitus valmistajan alkuperäisessä lahjapussissa.

Tekniset tiedot

Tuotenumero 33133
Brändi House of Elliott
Kategoria Naisten korut
Kiven tyyppi Helmi
Korun tyyppi Kaulakorut
Materiaali Hopea
Väri Hopea

Pieni hetki