House of Elliott Ellen rannekoru

d:House of Elliott Ellen on ‌raikas ja moderni helmirannekoru. Kepeää ilmettä korulle antavat helmien välissä loistavat kauniit hopeapalaset. Hankkimalla useamman kappaleen tyylisi kohoaa entisestään - Ellen-rannekorut ovat parhaimmillaan yhdessä pidettyinä! Kaikki House of Elliott -tuotteet ovat aitoa suomalaista designia. Tämä rannekoru on valmistettu sterling-hopeasta ja seashell-helmistä, jotka ovat kooltaan 8-12 mm. Elastisuutensa ansiosta koru sopii mainiosti kaikenkokoisiin ranteisiin. Toimitus valmistajan alkuperäisessä lahjapussissa.

Sku: 33139

;
39,00 €

House of Elliott Ellen rannekoru

House of Elliott Ellen rannekoru

Tuotekoodi: 33139

House of Elliott Ellen rannekoru 0 0

Varastossa (Määrä: 1)Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

39,00 €
Ilmainen Kaiverrus

Valitettavasti kaivertaminen ei ole mahdollista tähän tuotteeseen.

Tuotekuvaus

House of Elliott Ellen on ‌raikas ja moderni helmirannekoru. Kepeää ilmettä korulle antavat helmien välissä loistavat kauniit hopeapalaset. Hankkimalla useamman kappaleen tyylisi kohoaa entisestään - Ellen-rannekorut ovat parhaimmillaan yhdessä pidettyinä!

Kaikki House of Elliott -tuotteet ovat aitoa suomalaista designia. Tämä rannekoru on valmistettu sterling-hopeasta ja seashell-helmistä, jotka ovat kooltaan 8-12 mm. Elastisuutensa ansiosta koru sopii mainiosti kaikenkokoisiin ranteisiin. Toimitus valmistajan alkuperäisessä lahjapussissa.

Tekniset tiedot

Tuotenumero 33139
Brändi House of Elliott
Kategoria Naisten korut
Kiven tyyppi Helmi
Korun tyyppi Rannekorut
Materiaali Hopea
Väri Hopea, Valkoinen

Pieni hetki