House of Elliott Madeleine kaulakoru

d:House of Elliott Madeleine on simppeli mutta samaan aikaan monikäyttöinen kaulakoru. Sitä voi käyttää sellaisenaan tai choker-mallisena, minkä lisäksi korun riipus on irrotettavissa. Olipa tilaisuus ja puku mikä hyvänsä, Madeleine-kaulakoru loistaa aina yhtä kauniisti. Korussa on kätevä magneettilukitus. Kaikki House of Elliott -tuotteet ovat aitoa suomalaista designia. Madeleine-kaulakoru on valmistettu timanttileikatuista kristalleista, kirkkaista zirkoneista ja viljellystä makeanvedenhelmestä. Kristallien koko on n. 3 mm ja korun pituus n. 100 cm. Toimitus valmistajan alkuperäisessä lahjapussissa.

Sku: 33134

;
89,00 €

House of Elliott Madeleine kaulakoru

House of Elliott Madeleine kaulakoru

Tuotekoodi: 33134

House of Elliott Madeleine kaulakoru 0 0

Varastossa (Määrä: 1)Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

89,00 €
Ilmainen Kaiverrus

Valitettavasti kaivertaminen ei ole mahdollista tähän tuotteeseen.

Tuotekuvaus

House of Elliott Madeleine on simppeli mutta samaan aikaan monikäyttöinen kaulakoru. Sitä voi käyttää sellaisenaan tai choker-mallisena, minkä lisäksi korun riipus on irrotettavissa. Olipa tilaisuus ja puku mikä hyvänsä, Madeleine-kaulakoru loistaa aina yhtä kauniisti. Korussa on kätevä magneettilukitus.

Kaikki House of Elliott -tuotteet ovat aitoa suomalaista designia. Madeleine-kaulakoru on valmistettu timanttileikatuista kristalleista, kirkkaista zirkoneista ja viljellystä makeanvedenhelmestä. Kristallien koko on n. 3 mm ja korun pituus n. 100 cm. Toimitus valmistajan alkuperäisessä lahjapussissa.

Tekniset tiedot

Tuotenumero 33134
Brändi House of Elliott
Kategoria Naisten korut
Kiven tyyppi Helmi, Kristalli, Zirkonia
Korun tyyppi Kaulakorut
Väri Hopea

Pieni hetki