House of Elliott Madeleine kaulakoru

d:House of Elliott Madeleine on simppeli mutta samaan aikaan monikäyttöinen kaulakoru. Sitä voi käyttää sellaisenaan tai choker-mallisena, minkä lisäksi korun riipus on irrotettavissa. Olipa tilaisuus ja puku mikä hyvänsä, Madeleine-kaulakoru loistaa aina yhtä kauniisti. Korussa on kätevä magneettilukitus. Kaikki House of Elliott -tuotteet ovat aitoa suomalaista designia. Madeleine-kaulakoru on valmistettu timanttileikatuista kristalleista, kirkkaista zirkoneista ja viljellystä makeanvedenhelmestä. Kristallien koko on n. 3 mm ja korun pituus n. 100 cm. Toimitus valmistajan alkuperäisessä lahjapussissa.

Sku: 33134

;
66,00 €
    • House of Elliott Madeleine kaulakoru on poistunut Suomen maahantuojan valikoimista

      Emme valitettavasti saa tätä tuotetta enää lisää. Selaa vastaavia tuotteita alapuolelta.

House of Elliott Madeleine kaulakoru

House of Elliott Madeleine kaulakoru

Tuotekoodi: 33134

House of Elliott Madeleine kaulakoru 0 0

Tuote on poistunut valmistajan valikoimasta

89,00 €

66,00 €

Tuotekuvaus

House of Elliott Madeleine on simppeli mutta samaan aikaan monikäyttöinen kaulakoru. Sitä voi käyttää sellaisenaan tai choker-mallisena, minkä lisäksi korun riipus on irrotettavissa. Olipa tilaisuus ja puku mikä hyvänsä, Madeleine-kaulakoru loistaa aina yhtä kauniisti. Korussa on kätevä magneettilukitus.

Kaikki House of Elliott -tuotteet ovat aitoa suomalaista designia. Madeleine-kaulakoru on valmistettu timanttileikatuista kristalleista, kirkkaista zirkoneista ja viljellystä makeanvedenhelmestä. Kristallien koko on n. 3 mm ja korun pituus n. 100 cm. Toimitus valmistajan alkuperäisessä lahjapussissa.

Tekniset tiedot

Tuotenumero 33134
Brändi House of Elliott
Kategoria Naisten korut
Kiven tyyppi Helmi, Kristalli, Zirkonia
Korun tyyppi Kaulakorut
Väri Hopea

Pieni hetki