Huawei Band 3 Pro Black

d:‌Huawei Band 3 Pro Black on todella monipuolinen ja älykäs aktiivisuusranneke. Rannekkeesta löytyy AMOLED-kosketusnäyttö. sykkeenmittaus ranteesta sekä sisäänrakennettu GPS. Nämä loistavat ominaisuudet on pakattu todellan siroon ja tyylikkässen rannekkeeseen. AMOLED-kosketusnäyttö on helppokäyttöinen ja helposti luettava. Silikoninen ranneke hylkii likaa ja on ihoystävällinen. Satoi tai paistoi, musta solmio tai shortsit, tämä aktiivisuusranneke sopii tilanteeseen kuin tilanteeseen. Uuden tekoälyalgoritmin ansiosta sykkeen mittaus on entistä tarkempaa. ‌Huawei Band 3 Pro Black kehittää sinua kohti terveellisempää ja aktiivisempaa elämää. Sisäänrakennettu GPS tukee juoksua jopa 7 tuntia. Laite antaa tarkat tiedot kalorinkulutuksesta, juoksuvahdista, hapenottokyvystäsi sekä palautumisajasta. Edistynyt unenseuranta mittaa lisäksi nukkumiasi tunteja ja unen laatua. Toimintatiloja löytyy kahdeksan erilaista: kävely, juoksu sisällä, juoksu ulkona, pyöräily sisällä, pyöräily ulkona, uinti altaassa, uinti ulkona sekä vapaa harjoittelu. Laite hyödyntää suomalaista Firstbeat-sykeanalyysiä, jonka avulla se auttaa sinua luomaan sykkeenmittaukseen perustuvan juoksusuunnitelman. ‌Huawei Band 3 Pro Black on vesitiivis 50 m saakka, joten sitä voi huoletta pitää kädessä ympäri vuorokauden. Se kestää suihkun ja uimisen, mutta saunassa käyntiä laite kädessä ei suositella. Uidessa laite laskee kalorinkulutuksesi, vetojen määrän, käännösten määrän, uidun matkan, nopeutesi sekä SWOLF-pisteytyksesi. ‌Huawei Band 3 Pro Black -aktiivisuusrannekkeen voit yhdistää Bluetoothilla puhelimeesi ja näin saat käyttöösi älykkäät ilmoitukset. Voit etsiä puhelimesi sen ollessa Bluetooth-yhteydessä rannekkeeseen. Näet laitteen näytöstä saapuvat puhelut sekä esikatselun viesteistä. Voit käyttää myös puhelimen kameraa Band 3:n kautta. Teknisiä tietoja: Kellotaulun mitat 45x19x11 mm Rannekkeen leveys 16,5 mm ja pituus max. 190 mm Paino 25 grammaa Näyttö: AMOLED-värikosketusnäyttö, resoluutio 120x240 pikseliä, koko 0,95 tuumaa Prosessori: Applo 3 -mikroprosessori GPS-tuki 384 KB RAM, 1 MB ROM, flash-muisti 16 MB 100 mAh lithium-ioni akku, latausaika noin 100 minuuttia Sensorit: 6-akselinen kiihtyvyyssensori, infrapunasensori, optinen sykeanturi Toimintalämpötila: -10 °C – +45 °C Materiaalit: runko metallia, jossa kiiltävä UV-pinnoite, ranneke silikonikumia Bluetooth 4,2; taajuus 2,4 GHz. Kantavuus max. 10 metriä Yhteensopivat käyttöjärjestelmät: Android 4.4 tai uudempi, iOS 9.0 tai uudempi Vedenkestävyys 50 m / 5 ATM Pakkaus sisältää: Aktiivisuusranneke Latausalusta Latauskaapeli Pika-aloitusopas

Sku: 34139

;
94,00 €

Huawei Band 3 Pro Black

Huawei Band 3 Pro Black

Tuotekoodi: 34139

Huawei Band 3 Pro Black 0 0

Varastossa (Määrä: 3)Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

99,00 €

94,00 €

Ilmainen Kaiverrus

Valitettavasti kaivertaminen ei ole mahdollista tähän tuotteeseen.

Tuotekuvaus

Huawei Band 3 Pro Black on todella monipuolinen ja älykäs aktiivisuusranneke. Rannekkeesta löytyy AMOLED-kosketusnäyttö. sykkeenmittaus ranteesta sekä sisäänrakennettu GPS. Nämä loistavat ominaisuudet on pakattu todellan siroon ja tyylikkässen rannekkeeseen. AMOLED-kosketusnäyttö on helppokäyttöinen ja helposti luettava. Silikoninen ranneke hylkii likaa ja on ihoystävällinen. Satoi tai paistoi, musta solmio tai shortsit, tämä aktiivisuusranneke sopii tilanteeseen kuin tilanteeseen.

Uuden tekoälyalgoritmin ansiosta sykkeen mittaus on entistä tarkempaa. ‌Huawei Band 3 Pro Black kehittää sinua kohti terveellisempää ja aktiivisempaa elämää. Sisäänrakennettu GPS tukee juoksua jopa 7 tuntia. Laite antaa tarkat tiedot kalorinkulutuksesta, juoksuvahdista, hapenottokyvystäsi sekä palautumisajasta. Edistynyt unenseuranta mittaa lisäksi nukkumiasi tunteja ja unen laatua. Toimintatiloja löytyy kahdeksan erilaista: kävely, juoksu sisällä, juoksu ulkona, pyöräily sisällä, pyöräily ulkona, uinti altaassa, uinti ulkona sekä vapaa harjoittelu. Laite hyödyntää suomalaista Firstbeat-sykeanalyysiä, jonka avulla se auttaa sinua luomaan sykkeenmittaukseen perustuvan juoksusuunnitelman. ‌Huawei Band 3 Pro Black on vesitiivis 50 m saakka, joten sitä voi huoletta pitää kädessä ympäri vuorokauden. Se kestää suihkun ja uimisen, mutta saunassa käyntiä laite kädessä ei suositella. Uidessa laite laskee kalorinkulutuksesi, vetojen määrän, käännösten määrän, uidun matkan, nopeutesi sekä SWOLF-pisteytyksesi.

‌Huawei Band 3 Pro Black -aktiivisuusrannekkeen voit yhdistää Bluetoothilla puhelimeesi ja näin saat käyttöösi älykkäät ilmoitukset. Voit etsiä puhelimesi sen ollessa Bluetooth-yhteydessä rannekkeeseen. Näet laitteen näytöstä saapuvat puhelut sekä esikatselun viesteistä. Voit käyttää myös puhelimen kameraa Band 3:n kautta.

Teknisiä tietoja:

 • Kellotaulun mitat 45x19x11 mm
 • Rannekkeen leveys 16,5 mm ja pituus max. 190 mm
 • Paino 25 grammaa
 • Näyttö: AMOLED-värikosketusnäyttö, resoluutio 120x240 pikseliä, koko 0,95 tuumaa
 • Prosessori: Applo 3 -mikroprosessori
 • GPS-tuki
 • 384 KB RAM, 1 MB ROM, flash-muisti 16 MB
 • 100 mAh lithium-ioni akku, latausaika noin 100 minuuttia
 • Sensorit: 6-akselinen kiihtyvyyssensori, infrapunasensori, optinen sykeanturi
 • Toimintalämpötila: -10 °C – +45 °C
 • Materiaalit: runko metallia, jossa kiiltävä UV-pinnoite, ranneke silikonikumia
 • Bluetooth 4,2; taajuus 2,4 GHz. Kantavuus max. 10 metriä
 • Yhteensopivat käyttöjärjestelmät: Android 4.4 tai uudempi, iOS 9.0 tai uudempi
 • Vedenkestävyys 50 m / 5 ATM

Pakkaus sisältää:

 • Aktiivisuusranneke
 • Latausalusta
 • Latauskaapeli
 • Pika-aloitusopas

Tekniset tiedot

Tuotenumero 34139
Brändi Huawei
Muoto Suorakulmio
Ranneke Kumi / Silikoni
Rannekkeen leveys 19mm
Rannekkeen väri Musta
Rungon leveys 19 mm
Taulun väri LCD
Vesitiiveys 50m / 5atm
Rungon väri Musta
Takuu 2 vuotta
mpn TER-B19

Pieni hetki