Huawei Watch GT näytönsuojalasi

d:Huawei Watch GT-näytönsuojalasi on kovuudeltaan 9H eli sitä on erittäin vaikea saada naarmuuntumaan. Lasi on lähes heijastamaton, todella kirkas, ja siinä on optimaalinen läpinäkyvyys. Lasin paksuus on vain 0,3 mm. Paketissa mukana lasi sekä märkä- ja kuivaliina näytön puhdistusta varten. Lasi liimataan näytön päälle poistamalla liiman puolelta suojakalvo ja asettamalla lasi alkuperäisen lasin päälle. Sopii seuraaviin Huawei-malleihin: Huawei Watch GT Sport ja Classic. Sopii myös Huawei Watch GT2 46mm malleihin. Huom: Näytönsuojalasi on tarkoituksella hieman pienempi kuin laitteen näyttö, näytön muodon ja lasin asennettavuuden vuoksi.  Ohjeet suojalasin asentamiseen löydät täältä.

Sku: 34158

9,90 €
Huawei Watch GT näytönsuojalasi 5 1

Huawei Watch GT näytönsuojalasi

Huawei Watch GT näytönsuojalasi

Tuotekoodi: 34158

Huawei Watch GT näytönsuojalasi 5 1

Varastossa (Määrä: 5)Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

9,90 €
Ilmainen Kaiverrus

Valitettavasti kaivertaminen ei ole mahdollista tähän tuotteeseen.

Tuotekuvaus

Huawei Watch GT-näytönsuojalasi on kovuudeltaan 9H eli sitä on erittäin vaikea saada naarmuuntumaan. Lasi on lähes heijastamaton, todella kirkas, ja siinä on optimaalinen läpinäkyvyys. Lasin paksuus on vain 0,3 mm. Paketissa mukana lasi sekä märkä- ja kuivaliina näytön puhdistusta varten. Lasi liimataan näytön päälle poistamalla liiman puolelta suojakalvo ja asettamalla lasi alkuperäisen lasin päälle. Sopii seuraaviin Huawei-malleihin: Huawei Watch GT Sport ja Classic. Sopii myös Huawei Watch GT2 46mm malleihin.

Huom: Näytönsuojalasi on tarkoituksella hieman pienempi kuin laitteen näyttö, näytön muodon ja lasin asennettavuuden vuoksi. 

Ohjeet suojalasin asentamiseen löydät täältä.

Tekniset tiedot

Tuotenumero 34158

Pieni hetki