I-Clip Carbon Fiber Black korttilompakko

d:I-Clip Carbon Fiber Black korttilompakko on todella käytännöllinen. Lompakko on suunniteltu ja valmistettu Saksassa. Materiaaleina on käytetty HI-TEC hartsia, joka on läpeensä mustaa ja laadukasta hiilikuitu-kuvioitua nahkaa. Erona perus Carbon Fiber malliin on se että tässä hartsi osat ovat mustia. Lompakossa on hartsi klipsi, jonka alle saa kätevästi kortit (max 12kpl), kuitit ja setelit. I-Clip Carbon Fiber lompakko painaa vain 6,5 grammaa. Korttikotelon ulkomitan korkeus on 88mm, leveys 60mm ja paksuus 15mm. Klipsin paine ja napilla kiinnitettävä nahkakansi pitävät kortit kotelon suojissa. Lompakot saattavat poiketa hiukan kuvista johtuen nahan luontaisista ominaisuuksista. I-Clip Carbon Fiber Black lompakot toimitetaan valmistajan omissa lahjarasioissa. Voimme kaivertaa ilmaiseksi lompakon sisäpuolen klipsiin esimerkiksi nimikirjaimet. Valitse ensin ilmainen kaiverrus, sen jälkeen kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot kaiverrus -tekstikenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Sku: 31950

;
38,50 €
-10%

I-Clip Carbon Fiber Black korttilompakko

I-Clip Carbon Fiber Black korttilompakko

Tuotekoodi: 31950

I-Clip Carbon Fiber Black korttilompakko 0 0

Väliaikaisesti loppu

42,90 €

38,50 €

Tuotekuvaus

I-Clip Carbon Fiber Black korttilompakko on todella käytännöllinen. Lompakko on suunniteltu ja valmistettu Saksassa. Materiaaleina on käytetty HI-TEC hartsia, joka on läpeensä mustaa ja laadukasta hiilikuitu-kuvioitua nahkaa. Erona perus Carbon Fiber malliin on se että tässä hartsi osat ovat mustia. Lompakossa on hartsi klipsi, jonka alle saa kätevästi kortit (max 12kpl), kuitit ja setelit. I-Clip Carbon Fiber lompakko painaa vain 6,5 grammaa. Korttikotelon ulkomitan korkeus on 88mm, leveys 60mm ja paksuus 15mm. Klipsin paine ja napilla kiinnitettävä nahkakansi pitävät kortit kotelon suojissa. Lompakot saattavat poiketa hiukan kuvista johtuen nahan luontaisista ominaisuuksista. I-Clip Carbon Fiber Black lompakot toimitetaan valmistajan omissa lahjarasioissa.

Voimme kaivertaa ilmaiseksi lompakon sisäpuolen klipsiin esimerkiksi nimikirjaimet. Valitse ensin ilmainen kaiverrus, sen jälkeen kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot kaiverrus -tekstikenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Tekniset tiedot

Tuotenumero 31950
Brändi I-CLIP
Kaiverrus 20
Takuu 1 vuosi

Pieni hetki