I-CLIP Pilot - 6 eri väriä

d:I-CLIP Pilot on todella kätevä korttilompakko. Lompakko on Saksassa valmistettu ja suunniteltu. Materiaaleina on käytetty HI-TEC hartsia ja laadukasta pehmeää vasikannahkaa. Lompakossa on hartsi klipsi, jonka alle saa kätevästi kortit (max 12kpl), kuitit ja setelit. I-CLIP Pilot lompakko painaa vain 6,5 grammaa. Korttikotelon ulkomittojen korkeus on 88mm, leveys 60mm ja paksuus 15mm". Klipsin paine ja napilla kiinnitettävä nahkakansi pitävät kortit kotelon suojissa. Pilot mallia on saatavilla 6 eri väriä. Lompakot saattavat poiketa hiukan kuvista johtuen nahan luontaisista ominaisuuksista. I-CLIP Pilot lompakot toimitetaan valmistajan omissa lahjarasioissa. Voimme kaivertaa ilmaiseksi lompakon sisäpuolen klipsiin esimerkiksi nimikirjaimet. Valitse ensin ilmainen kaiverrus, sen jälkeen kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot kaiverrus -tekstikenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Sku: 21844

;
33,20 €
I-CLIP Pilot - 6 eri väriä 4 10
-10%

I-CLIP Pilot - 6 eri väriä

I-CLIP Pilot - 6 eri väriä

Tuotekoodi: 21844

I-CLIP Pilot - 6 eri väriä 4 10

Varastossa (Määrä: 5+) Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

36,90 €

33,20 €

Tuotekuvaus

I-CLIP Pilot on todella kätevä korttilompakko. Lompakko on Saksassa valmistettu ja suunniteltu. Materiaaleina on käytetty HI-TEC hartsia ja laadukasta pehmeää vasikannahkaa. Lompakossa on hartsi klipsi, jonka alle saa kätevästi kortit (max 12kpl), kuitit ja setelit. I-CLIP Pilot lompakko painaa vain 6,5 grammaa. Korttikotelon ulkomittojen korkeus on 88mm, leveys 60mm ja paksuus 15mm". Klipsin paine ja napilla kiinnitettävä nahkakansi pitävät kortit kotelon suojissa. Pilot mallia on saatavilla 6 eri väriä. Lompakot saattavat poiketa hiukan kuvista johtuen nahan luontaisista ominaisuuksista. I-CLIP Pilot lompakot toimitetaan valmistajan omissa lahjarasioissa.

Voimme kaivertaa ilmaiseksi lompakon sisäpuolen klipsiin esimerkiksi nimikirjaimet. Valitse ensin ilmainen kaiverrus, sen jälkeen kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot kaiverrus -tekstikenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Tekniset tiedot

Tuotenumero 21844
Brändi I-CLIP
Kaiverrus 20
Takuu 1 vuosi

Pieni hetki