I-CLIP Soft Touch - 4 eri väriä

d:I-CLIP Soft Touch on todella käytännöllinen korttilompakko. Lompakko on suunniteltu ja valmistettu Saksassa. Materiaaleina on käytetty HI-TEC hartsia ja laadukasta erikoispehmeää vasikannahkaa. Nahka on hyvin pehmeää ja tästä syystä se patinoituu kauniisti ajan myötä. Lompakossa on metallinen klipsi, jonka alle saa kätevästi kortit (max 12kpl), kuitit ja setelit. I-CLIP Soft Touch lompakko painaa vain 6,5 grammaa. Korttikotelon ulkomitan korkeus on 88mm, leveys 60mm ja paksuus 15mm. Klipsin paine ja napilla kiinnitettävä nahkakansi pitävät kortit kotelon suojissa. Lompakot saattavat poiketa hiukan kuvista johtuen nahan luontaisista ominaisuuksista. Pilot mallia on saatavilla 6 eri väriä. I-CLIP Soft Touch lompakot toimitetaan valmistajan omissa lahjarasioissa.Voimme kaivertaa ilmaiseksi lompakon sisäpuolen klipsiin esimerkiksi nimikirjaimet. Valitse ensin ilmainen kaiverrus, sen jälkeen kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot kaiverrus -tekstikenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Sku: 24792

;
38,50 €
I-CLIP Soft Touch - 4 eri väriä 4 10
-10%

I-CLIP Soft Touch - 4 eri väriä

I-CLIP Soft Touch - 4 eri väriä

Tuotekoodi: 24792

I-CLIP Soft Touch - 4 eri väriä 4 10

Varastossa (Määrä: 5+) Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

42,90 €

38,50 €

Tuotekuvaus

I-CLIP Soft Touch on todella käytännöllinen korttilompakko. Lompakko on suunniteltu ja valmistettu Saksassa. Materiaaleina on käytetty HI-TEC hartsia ja laadukasta erikoispehmeää vasikannahkaa. Nahka on hyvin pehmeää ja tästä syystä se patinoituu kauniisti ajan myötä. Lompakossa on metallinen klipsi, jonka alle saa kätevästi kortit (max 12kpl), kuitit ja setelit. I-CLIP Soft Touch lompakko painaa vain 6,5 grammaa. Korttikotelon ulkomitan korkeus on 88mm, leveys 60mm ja paksuus 15mm. Klipsin paine ja napilla kiinnitettävä nahkakansi pitävät kortit kotelon suojissa. Lompakot saattavat poiketa hiukan kuvista johtuen nahan luontaisista ominaisuuksista. Pilot mallia on saatavilla 6 eri väriä. I-CLIP Soft Touch lompakot toimitetaan valmistajan omissa lahjarasioissa.

Voimme kaivertaa ilmaiseksi lompakon sisäpuolen klipsiin esimerkiksi nimikirjaimet. Valitse ensin ilmainen kaiverrus, sen jälkeen kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot kaiverrus -tekstikenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Tekniset tiedot

Tuotenumero 24792
Brändi I-CLIP
Kaiverrus 20
Takuu 1 vuosi

Pieni hetki