Kapten & Son Heritage Silver/Black Mesh

d:Puhtaan yksinkertaiset linjat ja sulava muotoilu ovat Kapten & Son Heritage -malliston tunnuspiirteitä. Kellot edustavat saksalaista Bauhaus-tyyliä, joka on toiminut modernin suunnittelun innoittajana jo 1900-luvun alkupuolelta saakka. Tämä mustalla kellotaululla ja 20 mm filigraaniteräsrannekkeella varustettu Silver/Black Mesh -malli on klassisen särmikäs asuste juhlavaan pukeutumiseen. Kellossa on erittäin kova K1 mineraalilasi ja sveitsiläinen Ronda 1069 -koneisto, joten hinta-laatusuhteeltaan Kapten & Son Heritage todellakin näyttää hauista kilpailijoilleen. 40 mm leveä runko on valmistettu niin ikään ruostumattomasta teräksestä. Tutustu myös sarjan muihin tyylikkäisiin edustajiin! Kaikille Kapten & Son -kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä pakkauksessa. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 15 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Sku: 32920

;
149,00 €
-25%

Kapten & Son Heritage Silver/Black Mesh

Kapten & Son Heritage Silver/Black Mesh

Tuotekoodi: 32920

Kapten & Son Heritage Silver/Black Mesh 0 0

Varastossa (Määrä: 2)Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

199,00 €

149,00 €

Tuotekuvaus

Puhtaan yksinkertaiset linjat ja sulava muotoilu ovat Kapten & Son Heritage -malliston tunnuspiirteitä. Kellot edustavat saksalaista Bauhaus-tyyliä, joka on toiminut modernin suunnittelun innoittajana jo 1900-luvun alkupuolelta saakka. Tämä mustalla kellotaululla ja 20 mm filigraaniteräsrannekkeella varustettu Silver/Black Mesh -malli on klassisen särmikäs asuste juhlavaan pukeutumiseen. Kellossa on erittäin kova K1 mineraalilasi ja sveitsiläinen Ronda 1069 -koneisto, joten hinta-laatusuhteeltaan Kapten & Son Heritage todellakin näyttää hauista kilpailijoilleen. 40 mm leveä runko on valmistettu niin ikään ruostumattomasta teräksestä. Tutustu myös sarjan muihin tyylikkäisiin edustajiin!

Kaikille Kapten & Son -kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä pakkauksessa. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 15 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Tekniset tiedot

Tuotenumero 32920
Brändi Kapten & Son
Kaiverrus 15
Koneisto Kvartsi (paristo)
Lasi Mineraalilasi
Muoto Pyöreä
Ranneke Ruostumaton teräs
Rannekkeen leveys 20mm
Rannekkeen pituus 160 - 210 mm
Rannekkeen väri Hopea/harmaa
Rungon leveys 40 mm
Taulun väri Musta
Vesitiiveys 50m / 5atm
Kategoria Miesten kellot, Naisten kellot
Materiaali Ruostumaton teräs
Rungon väri Hopea/harmaa
Takuu 2 vuotta

Pieni hetki