Kastetodistusputkilo+ensikihara- ja ensihammaslokerot CK1120

d:Kastetodistusputkilo+ensikihara- ja ensihammaslokerot ,CK1120. Kuvioituun putkiloon voit tallettaa pienokaisen kastetodistuksen varmaan talteen. Settiin kuuluvat myös ensihammas- ja ensikiharalokerot sekä niiden välissä yksi lokero johon voit tallettaa pienokaisen kastekorun tai jonkin muun tärkeän esineen. Materiaali: Tinalla pinnoitettu metalliseosVuoraus: Sininen samettikangasTekstit: Birth certificate, tooth & curlPituus: 200 mmLeveys: 70 mmVoimme kaivertaa veloituksetta putkilossa olevaan laatta osioon esimerkiksi lapsen nimen.Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Lisätietoja kaiverruksestanne voitte lisätä kassalla alalaidassa näkyvään "lisätietoja" -kenttään. Tarvittaessa kaivertaja ottaa teihin yhteyttä puhelimitse kaiverrukseen liittyen. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Sku: 20227

38,00 €
Kastetodistusputkilo+ensikihara- ja ensihammaslokerot CK1120 4 4

Kastetodistusputkilo+ensikihara- ja ensihammaslokerot CK1120

Kastetodistusputkilo+ensikihara- ja ensihammaslokerot CK1120

Tuotekoodi: 20227

Kastetodistusputkilo+ensikihara- ja ensihammaslokerot CK1120 4 4

Varastossa (Määrä: 3)Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

38,00 €

Tuotekuvaus

Kastetodistusputkilo+ensikihara- ja ensihammaslokerot ,CK1120. Kuvioituun putkiloon voit tallettaa pienokaisen kastetodistuksen varmaan talteen. Settiin kuuluvat myös ensihammas- ja ensikiharalokerot sekä niiden välissä yksi lokero johon voit tallettaa pienokaisen kastekorun tai jonkin muun tärkeän esineen. 

Materiaali: Tinalla pinnoitettu metalliseos
Vuoraus: Sininen samettikangas
Tekstit: Birth certificate, tooth & curl
Pituus: 200 mm
Leveys: 70 mm


Voimme kaivertaa veloituksetta putkilossa olevaan laatta osioon esimerkiksi lapsen nimen.Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Lisätietoja kaiverruksestanne voitte lisätä kassalla alalaidassa näkyvään "lisätietoja" -kenttään. Tarvittaessa kaivertaja ottaa teihin yhteyttä puhelimitse kaiverrukseen liittyen. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Tekniset tiedot

Tuotenumero 20227
Kaiverrus 50

Pieni hetki