Komono Estelle Black W2458

d:Komono Estelle Black W2458 - Minimalistinen kello minimaaliseen hintaan! Belgialainen Komono tunnetaan upean kirjavasta kellovalikoimastaan, jossa tämä Estelle-malli asettuu ehdottomasti sinne hillitympään päähän. Kullanvärinen runko on halkaisijaltaan 36 mm ja sen kellotaulussa on kaunis sunburst-pinta. 16 mm leveä musta ranneke on materiaaliltaan aitoa nahkaa. Kellossa on luotettava japanilainen koneisto. Toimitus valmistajan alkuperäisessä rasiassa. Komono-kellojen koneistoille myönnetään valmistajan virallinen yhden vuoden takuu. Valmistajan takuu ei korvaa kellon rungon ja rannekkeen kulumista käytössä. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 10 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Sku: 35424

;
39,00 €
-56%

Komono Estelle Black W2458

Komono Estelle Black W2458

Tuotekoodi: 35424

Komono Estelle Black W2458 0 0

Varastossa (Määrä: 5)Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

89,00 €

39,00 €

Tuotekuvaus

Komono Estelle Black W2458 - Minimalistinen kello minimaaliseen hintaan!

Belgialainen Komono tunnetaan upean kirjavasta kellovalikoimastaan, jossa tämä Estelle-malli asettuu ehdottomasti sinne hillitympään päähän. Kullanvärinen runko on halkaisijaltaan 36 mm ja sen kellotaulussa on kaunis sunburst-pinta. 16 mm leveä musta ranneke on materiaaliltaan aitoa nahkaa. Kellossa on luotettava japanilainen koneisto. Toimitus valmistajan alkuperäisessä rasiassa.

Komono-kellojen koneistoille myönnetään valmistajan virallinen yhden vuoden takuu. Valmistajan takuu ei korvaa kellon rungon ja rannekkeen kulumista käytössä. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 10 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Tekniset tiedot

Tuotenumero 35424
Brändi Komono
Kaiverrus 10
Koneisto Kvartsi (paristo)
Lasi Mineraalilasi
Muoto Pyöreä
Ranneke Nahka
Rannekkeen leveys 16mm
Rannekkeen väri Musta
Rungon leveys 36 mm
Taulun väri Kulta
Vesitiiveys Roiskevesitiivis / 30m
Kategoria Naisten kellot
Materiaali Metalliseos
Rungon väri Kulta
Takuu 1 vuosi
mpn W2458

Pieni hetki