Komono Estelle Mirror Gold/Blush W2870

d:Komono Estelle Mirror Gold/Blush W2870 -rannekellossa voit nähdä ripauksen japanilaista tyyliä ja roppakaupalla belgialaista taidokkuutta. Kullanvärinen runko on halkaisijaltaan 36 mm ja sen kellotaulussa on kaunis peilaava pinta. 16 mm leveä vaaleanpunainen ranneke on materiaaliltaan aitoa nahkaa. Kellossa on luotettava japanilainen koneisto. Toimitus valmistajan alkuperäisessä rasiassa. Komono-kellojen koneistoille myönnetään valmistajan virallinen yhden vuoden takuu. Valmistajan takuu ei korvaa kellon rungon ja rannekkeen kulumista käytössä. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 10 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Sku: 35425

;
39,00 €
-56%

Komono Estelle Mirror Gold/Blush W2870

Komono Estelle Mirror Gold/Blush W2870

Tuotekoodi: 35425

Komono Estelle Mirror Gold/Blush W2870 0 0

Varastossa (Määrä: 5)Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

89,00 €

39,00 €

Tuotekuvaus

Komono Estelle Mirror Gold/Blush W2870 -rannekellossa voit nähdä ripauksen japanilaista tyyliä ja roppakaupalla belgialaista taidokkuutta. Kullanvärinen runko on halkaisijaltaan 36 mm ja sen kellotaulussa on kaunis peilaava pinta. 16 mm leveä vaaleanpunainen ranneke on materiaaliltaan aitoa nahkaa. Kellossa on luotettava japanilainen koneisto. Toimitus valmistajan alkuperäisessä rasiassa.

Komono-kellojen koneistoille myönnetään valmistajan virallinen yhden vuoden takuu. Valmistajan takuu ei korvaa kellon rungon ja rannekkeen kulumista käytössä. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 10 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Tekniset tiedot

Tuotenumero 35425
Brändi Komono
Kaiverrus 10
Koneisto Kvartsi (paristo)
Lasi Mineraalilasi
Muoto Pyöreä
Ranneke Nahka
Rannekkeen leveys 16mm
Rannekkeen väri Vaaleanpunainen
Rungon leveys 36 mm
Taulun väri Kulta
Vesitiiveys Roiskevesitiivis / 30m
Kategoria Naisten kellot
Materiaali Metalliseos
Rungon väri Kulta
Takuu 1 vuosi
mpn W2870

Pieni hetki