Komono Estelle Mirror Rose Gold/Grey W2872

d:Komono Estelle Mirror Rose Gold/Grey W2872 - Minimalistinen kello minimaaliseen hintaan! Belgialainen Komono tunnetaan upean kirjavasta kellovalikoimastaan, jossa tämä Estelle-malli asettuu aavistuksen hillitympään kategoriaan. Punakullan värinen runko on halkaisijaltaan 36 mm ja sen kellotaulussa on kaunis peilaava pinta. 16 mm leveä vaaleanharmaa ranneke on materiaaliltaan aitoa nahkaa. Kellossa on luotettava japanilainen koneisto. Toimitus valmistajan alkuperäisessä rasiassa. Komono-kellojen koneistoille myönnetään valmistajan virallinen yhden vuoden takuu. Valmistajan takuu ei korvaa kellon rungon ja rannekkeen kulumista käytössä. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 10 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Sku: 35426

;
62,00 €
Komono Estelle Mirror Rose Gold/Grey W2872 5 1
-30%

Komono Estelle Mirror Rose Gold/Grey W2872

Komono Estelle Mirror Rose Gold/Grey W2872

Tuotekoodi: 35426

Komono Estelle Mirror Rose Gold/Grey W2872 5 1

Varastossa (Määrä: 2)Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

89,00 €

62,00 €

Tuotekuvaus

Komono Estelle Mirror Rose Gold/Grey W2872 - Minimalistinen kello minimaaliseen hintaan!

Belgialainen Komono tunnetaan upean kirjavasta kellovalikoimastaan, jossa tämä Estelle-malli asettuu aavistuksen hillitympään kategoriaan. Punakullan värinen runko on halkaisijaltaan 36 mm ja sen kellotaulussa on kaunis peilaava pinta. 16 mm leveä vaaleanharmaa ranneke on materiaaliltaan aitoa nahkaa. Kellossa on luotettava japanilainen koneisto. Toimitus valmistajan alkuperäisessä rasiassa.

Komono-kellojen koneistoille myönnetään valmistajan virallinen yhden vuoden takuu. Valmistajan takuu ei korvaa kellon rungon ja rannekkeen kulumista käytössä. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 10 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Tekniset tiedot

Tuotenumero 35426
Brändi Komono
Kaiverrus 10
Koneisto Kvartsi (paristo)
Lasi Mineraalilasi
Muoto Pyöreä
Ranneke Nahka
Rannekkeen leveys 16mm
Rannekkeen väri Hopea/harmaa
Rungon leveys 36 mm
Taulun väri Punakulta
Vesitiiveys Roiskevesitiivis / 30m
Kategoria Naisten kellot
Materiaali Metalliseos
Rungon väri Punakulta
Takuu 1 vuosi
mpn W2872

Pieni hetki