Komono Estelle Royale Black/Silver W2864

d:Komono Estelle Royale Black/Silver W2864 -rannekellossa voit nähdä ripauksen japanilaista tyyliä ja roppakaupalla belgialaista taidokkuutta. Kiiltävän musta runko on halkaisijaltaan 36 mm ja sen kellotaulussa on kauniit hopeanväriset viisarit. 16 mm leveä mesh-ranneke on materiaaliltaan ruostumatonta terästä. Kellossa on luotettava japanilainen koneisto. Toimitus valmistajan alkuperäisessä rasiassa. Komono-kellojen koneistoille myönnetään valmistajan virallinen yhden vuoden takuu. Valmistajan takuu ei korvaa kellon rungon ja rannekkeen kulumista käytössä. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 10 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Sku: 35428

;
44,50 €
Komono Estelle Royale Black/Silver W2864 5 1
    • Komono Estelle Royale Black/Silver W2864 on poistunut Suomen maahantuojan valikoimista

      Emme valitettavasti saa tätä tuotetta enää lisää. Selaa vastaavia tuotteita alapuolelta.

Komono Estelle Royale Black/Silver W2864

Komono Estelle Royale Black/Silver W2864

Tuotekoodi: 35428

Komono Estelle Royale Black/Silver W2864 5 1

Tuote on poistunut valmistajan valikoimasta

89,00 €

44,50 €

Tuotekuvaus

Komono Estelle Royale Black/Silver W2864 -rannekellossa voit nähdä ripauksen japanilaista tyyliä ja roppakaupalla belgialaista taidokkuutta. Kiiltävän musta runko on halkaisijaltaan 36 mm ja sen kellotaulussa on kauniit hopeanväriset viisarit. 16 mm leveä mesh-ranneke on materiaaliltaan ruostumatonta terästä. Kellossa on luotettava japanilainen koneisto. Toimitus valmistajan alkuperäisessä rasiassa.

Komono-kellojen koneistoille myönnetään valmistajan virallinen yhden vuoden takuu. Valmistajan takuu ei korvaa kellon rungon ja rannekkeen kulumista käytössä. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 10 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Tekniset tiedot

Tuotenumero 35428
Brändi Komono
Kaiverrus 10
Koneisto Kvartsi (paristo)
Lasi Mineraalilasi
Muoto Pyöreä
Ranneke Ruostumaton teräs
Rannekkeen leveys 16mm
Rannekkeen väri Musta
Rungon leveys 36 mm
Taulun väri Musta
Vesitiiveys Roiskevesitiivis / 30m
Kategoria Naisten kellot
Materiaali Metalliseos
Rungon väri Musta
Takuu 1 vuosi
mpn W2864

Pieni hetki